U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

 

Als u langdurig medicijnen gebruikt, heeft u periodiek een nieuwe voorraad nodig. Dit kunt u telefonisch aanvragen, of u kunt hiervoor langskomen in de apotheek. Maar, wist u dat het aanvragen van herhaalrecepten nog gemakkelijker kan? Hieronder leest u de mogelijkheden. In de regel ligt uw herhaalmedicatie na 2 werkdagen klaar om opgehaald of bezorgd te worden. U ontvangt hier per e-mail een bericht van.

Herhalen via MijnGezondheid.net
Flora Apotheek gaat als een van de eerste apotheken in Deventer en omstreken gebruikmaken van MijnGezondheid.net. Via MijnGezondheid.net kunt u diverse zaken kosteloos online regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld 24 uur per dag:

-          Herhaalrecepten aanvragen voor medicatie die u langdurig gebruikt
-          Uw medisch dossier inzien
-          Aantekeningen maken in uw dossier
-          Uw medicatieoverzicht uitprinten of aanpassen
-          Via E-consult uw apotheek of huisarts een beveiligd bericht sturen
-          Wijzigingen in uw woonadres, e-mailadres of telefoonnummer doorgeven 

Klik hier om u aan te melden.

Herhaalservice
Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt. Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt bericht van ons, zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: de herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, kunt u mogelijk op andere manieren aanvragen.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Neem dan contact met ons op.

Herhalen via de Dokter Dichtbij App
Via de Dokter Dichtbij app kunt u eenvoudig medicijnen herhalen die u langdurig gebruikt. Om uw medicijn te herhalen: selecteer uw huisarts en klik op E-consult. U wordt in dat geval doorgestuurd naar MijnGezondheid.net. Op dit moment werkt het herhalen via uw apotheek in de app niet. Hier wordt hard aan gewerkt en het probleem zal worden opgelost bij de nieuwe versie.

Heeft u nog geen account voor MijnGezondheid.net? Klik dan hier voor de instructies voor het aanmaken van een account.

 

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP