U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen


Als u langdurig medicijnen gebruikt, heeft u periodiek een nieuwe voorraad nodig. Deze kunt u o.a. telefonisch aanvragen bij uw huisarts.
Maar, wist u dat het aanvragen van herhaalrecepten nog gemakkelijker kan?

Herhaalservice
Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt. Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan. Sommige medicatie waaronder bijvoorbeeld slaapmedicatie wordt ook niet opgenomen in de Herhaalservice.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Klik dan hier. Wij zorgen dan dat we de eerste keer alles gelijk trekken en daarna voor telkens 3 maanden voorraad leveren. U hoeft nergens meer aan te denken en komt nooit meer zonder medicatie zitten.

Online herhalen via www.mijngezondheidnet.nl
U kunt via www.mijngezondheid.net online een herhaalrecept aanvragen. Als u 1-malig een account aanmaakt (met behulp van uw Digid) en zowel uw huisarts als apotheek als zorgverlener toevoegt kunt u voortaan via de website www.mijngezondheid.net of de bijbehorende app MedGemak uw herhaalmedicatie makkelijk online aanvragen. Dit geldt uitsluitend voor actuele medicatie met een chronisch karakter.

U kunt ook op de uw bekende wijze bij uw huisarts herhaalrecepten aanvragen.

Online herhalen via deze website
De volgende middelen kunt u ook online via deze website herhalen:

  • Medicijnen waar geen herhaalrecept voor nodig is, zoals de anticonceptiepil, insuline- en diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden).
  • Tegoedrecepten die u al in uw bezit heeft (en door ons zijn uitgegeven)
  • Zelfzorgproducten die u gebruikt en bij ons bekend zijn.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan hier.

Herhalen via de Service Apotheek app
Koppelt u uw account aan de Service Apotheek-app? Dan kunt u ook via de app eenvoudig bovenstaande middelen herhalen. U kunt de app ook gebruiken zonder account. Stuur dan een foto van uw recept of vraag een herhaalrecept aan met uw herhaalnummer. 

Online herhaalrecept invulformulier
Middels het onderstaand invulformulier kunt u uitsluitend uw anticonceptiepil, insuline en hulpmaterialen bij uw apotheek aanvragen. Voor overige herhaalmedicatie kunt u gebruik maken van de Herhaalservice of een recept bij uw huisarts/specialist aanvragen (telefonisch, via website huisarts of via mijngezondheid.net).
Herhaalformulier 

Herhaalrecepten aangevraagd voor 11.00 uur, kunt u na één werkdag ophalen na 13.00 uur.

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP