'OnlineApotheek'

Geplaatst op 27-11-2020
'OnlineApotheek'

Wie zijn wij?

Onze omgeving “deApothekerOnline” bestaat uit ervaren apothekers zonder assistente. ApothekerOnline is een initiatief van apotheek de Gaarde. Deze omgeving is ingericht om te voldoen in de groeiende vraag naar automatisering en digitalisering in de apotheek. Onze fysieke locatie is in de Maten, Apeldoorn, maar vanwege het digitale netwerk hebben wij een ruime dekking. Lees hieronder wat wij u kunnen bieden en hoe u bij ons aan uw medicatie kan komen. Wilt u zich inschrijven? Dit kan hier.

 

Visie en missie

Wij streven naar een persoonlijke contact met uw behandelaar, met u als patiënt of uw mantelzorger. Het verhaal achter de persoon, maakt dat het medicijn beter werkt. Door inzet van moderne technologie slagen wij erin om alle tijd vrij te maken om bezig te zijn met uw persoonlijke behoefte. Het logistiek achter het doosje besteden wij uit aan ervaren assistentes. Het gesprek over uw medicijnen doen wij zelf als apothekers ondersteund door de moderne technologie lukt het ons om u persoonlijk te spreken op het moment dat u er behoefte aan heeft of wanneer wij denken dat uw medicijnen daardoor beter werken.

 

Uw apothekers

Wij, Sue Kroon-Chadli & Jeroen de Booij zijn al jaren werkzaam als apothekers in Apeldoorn en omstreken. De volledige persoonlijke benadering die wij hebben en laagdrempelige bereikbaarheid van onze onlineapotheek zonder personeel is mogelijk omdat:

- wij ruime ervaring in het vak hebben,

- inmiddels ruime kennis hebben over medicijnen en hun werking,

- wij werken volgens het concept van Flex-apothekers, waarbij volop gebruik wordt gemaakt van digitale innovaties.

 

Onze werkwijze

Communicatie via webapplicatie

Met uw apotheker communiceert u via de webapplicatie op uw smartphone, tablet of computer. Met deze applicatie kunt u 24/7 op zeer eenvoudige wijze een afspraak of een terugbelafspraak maken met uw apotheker, een verzoek voor e-farmaconsult versturen, een vraag stellen via de mail (en binnenkort via de chat) en herhaalrecepten laten klaar maken.

Uw recept

Het recept dat uw dokter uitschrijft komt automatisch bij onze Online omgeving binnen. Met apothekers aan het roer verwerken we uw aanvraag op zeer efficiënte manier, hebben we korte lijnen met uw dokters en een uitgebreide voorraad in ons magazijn. Dit zorgt ervoor dat uw medicijnen bij een afhaalautomaat klaar staan waar u ze kunt ophalen wanneer het u schikt. Wij hebben ook een avondbezorging, dit is doorgaans tussen 18:00 en 21:00 uur. Deze service hebben wij specifiek in het leven geroepen voor patiënten van Zuidbroekdokters.

Apotheker aan de telefoon

Bij onze online omgeving krijgt u altijd een apotheker aan de lijn als u een terugbelafspraak inplant. Zo kunnen wij in veel gevallen uw vragen direct telefonisch beantwoorden. Als u via de webapplicatie een (video)belafspraak maakt met de apotheker, kunt u zelf het tijdstip bepalen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar voor het plannen van een terugbelafspraak of voor spoed.

Geen wachttijden en ruim tijd voor de patiënt

Wij hebben aandacht voor uw persoonlijke behoefte en werken daarom op afspraak. Door breed gebruik van de webapplicatie en telefonische afspraken, hebben wij meer tijd dan gebruikelijk voor de persoonlijke gesprekken op de praktijk. We hebben daardoor ook nauwelijks wachttijden, wat maakt dat u doorgaans een lege (digitale) wachtkamer zult aantreffen. Voor ingewikkelde farmaceutische vragen nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke gesprek op de praktijklocatie. Daarvoor kijken we naar welke van onze apotheek locaties voor u het meest dichtbij is.

Eigen medisch dossier digitaal toegankelijk

De webapplicatie geeft u gedeeltelijk inzicht in uw medisch dossier (recente uitslagen, medicatie en brieven van specialisten). Zo heeft u uw farmaceutische gegevens altijd bij de hand. De applicatie voldoet aan alle wettelijke eisen omtrent privacy. U kunt het gemakkelijkste via deze link een persoonlijk dossier aanmaken met DigiD. Zo krijgt u direct inzage en kunt u herhaalmedicatie aanvragen.

Contact

T: 055-5422781

E: apothekeronline.degaarde@ezorg.nl

Actuele wachttijd

De huidige wachttijd is  

Jouw apothekers

S. Kroon-Chadli

BIG-nummer: 19042918317

J.M.J. de Booij

BIG-nummer: 79925555617

Z. Campmans

BIG-nummer: 49924941117