Factuur via Netpoint

Geplaatst op 2-4-2024

Betreft: Netpoint Factoring B.V.

 

Geachte heer/mevrouw,

 

Uw zorgverlener Service Apotheek Druten heeft het verzenden en innen van uw declaratie per 01-01-2024 uitbesteed aan Netpoint Factoring BV.

 

Netpoint Factoring B.V. is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in de facturatie voor meerdere zorgverleners in Nederland.

 

Wij doen ons uiterste best om te zorgen voor een correcte, transparante en eenvoudige afhandeling van uw declaraties en besteden daarbij veel aandacht aan de veiligheid van uw persoonlijke gegevens. Om deze veiligheid te borgen is Netpoint Factoring gecertificeerd en voldoen wij aan alle normen en eisen binnen de Nederlandse (Wbp) en Europese (AVG) privacywetgeving.

 

Service Apotheek Druten heeft bij ons aangegeven de declaraties bij voorkeur per e-mail naar u te sturen als deze bekend is bij de apotheek. Dit is namelijk makkelijk voor u en duurzaam.

 

Mocht uw emailadres niet bekend zijn, dan zult u voortaan van ons per post de declaratie ontvangen. De hiervoor benodigde gegevens ontvangen wij van uw apotheek. Omdat u zelf verantwoordelijk bent voor de juistheid van uw gegevens adviseren wij u deze bij uw zorgverlener te controleren.

 

Wilt u de factuur voortaan per mail ontvangen? Stuur dan een bericht naar info@apotheekdruten.nl

Vermeld hierbij uw naam, adres, geboortedatum, e-mail en mobiele telefoonnummer.

 

Netpoint Factoring B.V. heeft voor u een speciale website vormgegeven: www.uwdeclaraties.nl.

Hier kunt u een historisch overzicht van uw declaraties terugvinden (vanaf 01-01-2024). Op deze website vindt u ook meer informatie over Netpoint Factoring én alvast de antwoorden op de meest gestelde vragen.

 

Voor bijzondere vragen of persoonlijk contact kunt u ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken op nummer: 0416-541509 (lokaal tarief), onze medewerkers zijn graag bereid u verder te helpen.

 

Met vriendelijke groet,


Netpoint Factoring B.V.

Actuele wachttijd

De huidige wachttijd is  

Jouw apothekers

K. Thoonen-Luinge

BIG-nummer: 79049053317

M. Ariëns-Daanen

BIG-nummer: 49924915517