Herhaalservice

De Herhaalservice is de meest eenvoudige oplossing als je voor langere tijd medicijnen gebruikt. Wij zorgen, in overleg met je huisarts, dat je medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoef je zelf niets voor te doen. Je krijgt van ons bericht zodra je de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij je thuisbezorgen.

Let op: deze Herhaalservice kun je alleen gebruiken voor medicijnen die je met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die je niet chronisch gebruikt, vraag je op een van de andere manieren aan.

Aanmelden voor de automatische herhaalservice kan middels onderstaand formulier. Aanmelden kan ook telefonisch of in de apotheek. Het is praktisch als je ook meteen je huidige voorraad medicijnen doorgeeft (welke medicijnen heb je nog en hoeveel), zodat daarmee rekening gehouden kan worden.

Persoonlijke gegevens


Welke geneesmiddelen gebruik je?


Het is praktisch als u ook meteen je huidige voorraad medicijnen doorgeeft (welke medicijnen heb je nog en hoeveel), zodat daarmee rekening gehouden kan worden.

Vul hier evt. vragen of opmerkingen in


Disclaimer: Dit formulier is niet voor het bestellen van herhaalmedicatie. Met dit formulier meld je je aan voor de herhaalservice. Voor het bestellen van herhaalmedicatie, klik hier.