Vacature apothekersassistent

Geplaatst op 28-8-2023
Vacature apothekersassistent

Ben jij flexibel en klantgericht? Heb jij goede communicatieve vaardigheden en wil je jezelf graag verder ontwikkelen in een vooruitstrevende apotheek? Laat dan snel wat van je horen!


Wie zijn wij ?

Wij zijn een organisatie bestaande uit vier Service apotheken. Twee apotheken bevinden zich in Maastricht en twee in Geleen. Apotheek Kluis in Geleen is tevens een instellingsapotheek voor verpleeghuizen. We werken nauw samen met de lokale huisartsen, thuiszorgorganisaties en andere zorgverleners. Professionaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

 Wij zijn continu aan het verbeteren en aan het veranderen en gaan deze uitdaging dan ook graag met jou aan! Naast het werk houden we de sfeer prettig door geregeld activiteiten te organiseren.

Wij vinden het belangrijk dat cliënten snel, vriendelijk en goed geholpen worden. Kenmerkend hiervoor zijn onze korte wachttijden en hoge patiënttevredenheid. Als apotheek besteden wij veel aandacht aan het begeleiden van de cliënt gepaard met een efficiënte werkwijze.

 

 Wie ben jij ?

•       Gemotiveerd en leergierig

•       Flexibel en enthousiast

•       Klantvriendelijk en pro-actief

•       Je hebt goede communicatieve vaardigheden

•       Allround gediplomeerd apothekersassistente

•       Geïnteresseerd in de Flex+ opleiding. Ook dat is mogelijk.

 

Goed om te weten ?

Je werkt de meeste werkdagen in één apotheek, vooral in de beginperiode. Kun je en wil je een grotere uitdaging aan, dan kun je ook in de andere apotheken ingedeeld worden of meewerken in de instellingsapotheek.

Wij hebben de intentie om een lange termijn arbeidsrelatie aan te gaan, maar we beginnen altijd met een jaar contract. Als het van beide kanten goed klikt, wordt dit contract verlengd. We volgen de CAO.

 

Geïnteresseerd?

We vinden het leuk als je een dagdeel mee zou willen lopen om te kijken of onze organisatie past bij jou en jij bij ons. Voor een afspraak kun je contact opnemen met Veronique Luja van Service Apotheek Caberg, Boris Tyndall van Service Apotheek van Thoor, Arsène Custers van Service Apotheek Zuidhof of Edwin Schothorst van Service Apotheek Kluis.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eveline van Thoor, 06-45750518.

We zien je sollicitatiebrief en CV graag tegemoet via e-mail: evelinevanthoor@ezorg.nl.

Jouw apothekers

Boris Tyndall

BIG-nummer: 49915475417

Hedy Maessen

BIG-nummer: 49919223217

Caspar van Thoor

BIG-nummer: 29053773517