Herhaalservice

Als je voor langere tijd medicijnen gebruikt, heb je na een bepaalde periode een nieuwe voorraad nodig. Je kunt je medicijnen herhalen op één van de volgende manieren.

Online of met de Service Apotheek-app

Een nieuwe bestelling plaatsen met je recept gaat het meest eenvoudig met de Service Apotheek-app. Dan zie je jouw eigen medicatieoverzicht en vraag je gemakkelijk, snel en veilig herhaalrecepten aan. Via onze app kun je ook een foto van je recept naar ons sturen.

Download de Service Apotheek-app in de App Store of bij Google Play.

download de Service Apotheek-app Download de Service Apotheek-app

Natuurlijk kan herhalen ook gewoon via de website. Log in op je persoonlijk dossier met DigiD. Daar vind je jouw medicatieoverzicht en is bijbestellen eenvoudig.

Naar je persoonlijk dossier bij jouw Service Apotheek

Herhaalservice

De Herhaalservice is de meest eenvoudige oplossing als je voor langere tijd medicijnen gebruikt. Wij zorgen, in overleg met je huisarts, dat je medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoef je zelf niets voor te doen. Je krijgt van ons bericht zodra je de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij je thuisbezorgen.

Let op: deze Herhaalservice kun je alleen gebruiken voor medicijnen die je met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die je niet chronisch gebruikt, vraag je op één van de andere manieren aan.

Aanmelden voor de herhaalservice bij jouw Service Apotheek