Recept herhalen

Als u voor langere tijd medicijnen gebruikt, heeft u na een bepaalde periode een nieuwe voorraad nodig. U kunt uw medicijnen herhalen op één van de volgende manieren.

Herhaalservice

De Herhaalservice is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt. Wij zorgen, in overleg met uw huisarts, dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze Herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Klik dan hier om u aan te melden via het aanmeldformulier.

Online herhalen

Log in met uw DigiD gegevens of met uw gebruikersnaam en wachtwoord* op onze website of via de Service Apotheek-app. Dan ziet u uw eigen medicatieoverzicht en vraagt u gemakkelijk, snel en veilig herhaalrecepten aan. Via onze app kunt u ook een foto van uw recept naar ons sturen.

*Let op: hiervoor is een Nederlands telefoonnummer nodig.

Wanneer kan ik mijn medicijn ophalen?

Herhaalrecepten die tijdens kantooruren bij de apotheek binnenkomen, worden dezelfde werkdag in behandeling genomen. Om een recept te kunnen klaarmaken, zijn wij afhankelijk van de goedkeuring door de huisarts en de beschikbaarheid van medicijnen bij onze leveranciers.