U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

 

Herhaalservice van de apotheek
Als u langdurig medicijnen gebruikt, heeft u periodiek een nieuwe voorraad nodig. Dit kunt u telefonisch aanvragen bij uw huisarts, of u gaat langs in de praktijk om uw doosjes in te leveren.
Maar wist u dat het aanvragen van herhaalrecepten nog gemakkelijker kan? Met onze herhaalservice staat de chronische medicatie elke drie maanden voor u klaar!

We hebben met de huisartsen afgesproken dat we geen medicatie herhalen via de app. Wilt u graag uw chronische medicatie herhalen op eenvoudige manier? Dan is de herhaalservice de oplossing! Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Door te klikken op deze link kunt u de herhaalservice bij ons aanvragen: Aanmeldformulier herhaalservice

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Recepten herhalen via de huisarts
Natuurlijk kunt u ook nog steeds de medicatie blijven aanvragen via de huisarts:

  • Via de receptenlijn van uw huisarts
  • Online via de website van uw huisarts

Voor beide manieren geldt: op een werkdag voor 17:00 uur besteld, 2 werkdagen later na 14:00 af te halen bij de apotheek. U mag uiteraard ook later langskomen om zo de drukte aan het einde van de dag te mijden. We adviseren u uw medicatie ruim op tijd aan te vragen. Zo kunnen we er zorg voor dragen dat uw bestelling helemaal compleet is wanneer u langs komt.

Persoonlijk account op onze apotheekwebsite
Naast de herhaalservice bieden wij u nu ook een persoonlijk account aan op onze apotheekwebsite. Middels het persoonlijke account beheert u eenvoudig uw persoonlijke medicijndossier. Zo heeft u overal en altijd een overzicht van uw medicijnen en kunt u zelf veranderingen doorvoeren. LET OP: wijzigingen in medicatie moeten altijd aan de huisarts worden doorgegeven. Daarnaast vindt u in uw account ook de bijsluiters en informatieve video’s. Uiteraard zijn uw gegevens altijd goed beschermd en alleen voor u in te zien.

Met behulp van het account kunt u ook een inname herinnering instellen. Het is belangrijk om medicijnen op tijd in te nemen. Toch kunt u door bijvoorbeeld de drukte van het dagelijks leven of tijdens een dagje weg vergeten uw medicijn in te nemen. Door eenvoudig een tijd in te stellen waarop u uw medicijnen in wilt nemen, stuurt de app automatisch een melding op deze tijden.

Heeft u al een persoonlijke pagina (account) op onze apotheekwebsite? Dan kunt u deze ook koppelen aan de Service-Apotheek-app. Zo heeft u altijd uw apotheek in uw broekzak!

Met behulp van het account kunt u de volgende middelen wel altijd online herhalen:

  • Medicijnen waar geen herhaalrecept voor nodig is, zoals de anticonceptiepil, insuline- en diabeteshulpmiddelen (test-strips en naalden).
  • Zelfzorgproducten die u gebruikt en bij ons bekend zijn.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan hier.

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP