U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

 

Als u langdurig medicijnen gebruikt, heeft u periodiek een nieuwe voorraad nodig. Dit kunt u telefonisch aanvragen, of langskomen in de apotheek.
Maar, wist u dat het aanvragen van herhaalrecepten nog gemakkelijker kan?

Herhaalrecept invulformulier
Mocht u niet over een gebruikersnaam en wachtwoord beschikken, dan kunt u ook middels het invulformulier een herhaalrecept aanvragen bij ons. Wij zullen dan voor u bij uw huisarts een recept aanvragen. Klik hier voor het invulformulier.
Als u voor 10.00 uur het formulier invult proberen wij om 15.00 uur het recept voor u gereed te hebben. Aanvragen na 10.00 uur zijn de volgende werkdag na 15.00 uur gereed.

Online herhalen
Heeft u een persoonlijke pagina (account) op onze apotheekwebsite?
Dan vraagt u vanuit uw medicatieoverzicht gemakkelijk, snel en veilig herhaalrecepten aan nadat u bent ingelogd. 

De volgende middelen kunt u altijd online herhalen:

  • Medicijnen waar geen herhaalrecept voor nodig is, zoals de anticonceptiepil, insuline- en diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden).
  • Herhaalrecepten die u al in uw bezit heeft.
  • Zelfzorgproducten die u gebruikt en bij ons bekend zijn.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan hier.

Herhalen via de app
Koppelt u uw account aan de Service Apotheek-app? Dan kunt u ook via de app eenvoudig recepten herhalen. U kunt de app ook gebruiken zonder account. Stuur dan een foto van uw recept of vraag een herhaalrecept aan met uw herhaalnummer. 

Pro-actief Herhalen
Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen. Voor het aanvragen van herhaalrecepten kunt u inloggen met uw huidige gebruikersnaam en wachtwoord. Klik hier om in te loggen. 

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Neem dan contact met ons op.

 

Voor alle manieren geldt dat:
Alle herhaalverzoeken die u vóór 10:00 uur indient, u dezelfde dag na 15:00 uur de aangevraagde medicatie in de apotheek kunt komen ophalen of dat de medicatie bij u bezorgd wordt.

 

 

 

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2018 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP