U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

 

Als u langdurig medicijnen gebruikt, heeft u periodiek een nieuwe voorraad nodig. Dit kunt u telefonisch aanvragen, of langskomen in de apotheek.
Maar, wist u dat het aanvragen van herhaalrecepten nog gemakkelijker kan?

Online herhalen
Heeft u een persoonlijke pagina (account) op onze apotheekwebsite?
Dan vraagt u vanuit uw medicatieoverzicht gemakkelijk, snel en veilig herhaalrecepten aan nadat u bent ingelogd. 

De volgende middelen kunt u altijd online herhalen:

  • Medicijnen waar geen herhaalrecept voor nodig is, zoals de anticonceptiepil, insuline- en diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden).
  • Herhaalrecepten die u al in uw bezit heeft.
  • Zelfzorgproducten die u gebruikt en bij ons bekend zijn.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan hier.

Herhalen via de app
Koppelt u uw account aan de Service Apotheek-app? Dan kunt u ook via de app eenvoudig recepten herhalen. U kunt de app ook gebruiken zonder account. Stuur dan een foto van uw recept of vraag een herhaalrecept aan met uw herhaalnummer. 

Aanvragen via het herhaalnummer
U kunt via de website gebruikmaken van de herhaalmodule met een herhaalnummer en uw geboortejaar.U kunt met het herhaalnummer en uw geboortejaar  uw medicatie telefonisch aanvragen met het volgende telefoonnummer:
088 080 01 63. U kunt er  tevens voor kiezen om uw medicatie via deze website aan te vragen. 

Klik hier indien u over een herhaalnummer beschikt. Hier hoeft u geen account voor aan te maken.

Hebt u vragen over deze manier van herhaalmedicatie aanvragen, dan kunt u contact opnemen met onze apotheek via 0180 51 51 22.

Herhaalservice
Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Neem dan contact met ons op.

De Medicatierol
Gebruikt u meerdere geneesmiddelen naast elkaar? Heeft u soms moeite alles uit elkaar te houden of vergeet u weleens een tablet? Dan is de medicatierol misschien iets voor u. Met dit systeem worden uw geneesmiddelen overzichtelijk verpakt. Op het tijdstip van inname opent u een zakje waarin uw geneesmiddelen in de juiste dosering zijn verpakt. Dat is wel zo gemakkelijk. Zo weet u zeker dat u de geneesmiddelen gebruikt, op het juiste moment en in de juiste dosering. Bovendien is het tijdsbesparend.

Wekelijks ontvangt u van uw apotheek een Medicatierol, op een vaste afgesproken dag. Dit is een 'rol' van aan elkaar gehechte zakjes. Op ieder zakje staat aangegeven welke geneesmiddelen het bevat, hoe deze eruitzien en wanneer u deze moet innemen.

Bent u geinteresseerd? Kom dan langs de apotheek, bel (0180 51 51 22) of stuur een email en we nemen spoedig contact met u op!


Vandaag voor 09.00 uur besteld, de eerst volgende werkdag na 14.00 uur af te halen bij de apotheek

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP