U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

 

Als u langdurig medicijnen gebruikt, heeft u periodiek een nieuwe voorraad nodig. Dit kunt u telefonisch aanvragen, of langskomen in de apotheek.
Maar, wist u dat het aanvragen van herhaalrecepten nog gemakkelijker kan?

Online herhalen
Heeft u een persoonlijke pagina (account) op onze apotheekwebsite?
Dan vraagt u vanuit uw medicatieoverzicht gemakkelijk, snel en veilig herhaalrecepten aan nadat u bent ingelogd. 

De volgende middelen kunt u altijd online herhalen:

  • Medicijnen waar geen herhaalrecept voor nodig is, zoals de anticonceptiepil, insuline- en diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden).
  • Herhaalrecepten die u al in uw bezit heeft.
  • Zelfzorgproducten die u gebruikt en bij ons bekend zijn.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan hier.

Herhalen via de app
Koppelt u uw account aan de Service Apotheek-app? Dan kunt u ook via de app eenvoudig recepten herhalen. U kunt de app ook gebruiken zonder account. Stuur dan een foto van uw recept of vraag een herhaalrecept aan met uw herhaalnummer. 

Herhaalservice
Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Vul dan dit formulier in of neem contact met ons op.

Herhaalnummer
Vul hieronder het herhaalnummer in. Het herhaalnummer vindt u op het etiket van het geneesmiddel. Ter controle wordt ook uw geboortejaar gevraagd om in te vullen. U kunt er ook voor kiezen om te bellen naar de herhaallijn: 085 130 22 92.

 

Geneesmiddelen afhalen bij Albert Heijn
Wilt u de geneesmiddelen afhalen bij de servicebalie van de Albert Heijn of uit de Servilocker in de Albert Heijn dan kunt u dit eenmalig doorgeven in de apotheek en vervolgens de keuze maken voor bezorgen bij een bestelling vanuit uw account. Mocht het nodig zijn om de geneesmiddelen een keer echt bij u thuis te bezorgen, dan kunt u dit altijd kortsluiten met de apotheek.

Geneesmiddelen voor 15:00 uur besteld, worden de volgende werkdag bezorgd en kunnen vanaf 14 uur worden opgehaald in de apotheek.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP