U heeft nog geen producten in uw winkelmand

24-UURS AFHAALKLUIS

Meld u aan via het menu!

RUIME OPENINGSTIJDEN

En 24/7 online bereikbaar

BESTEL IN ONZE WEBSHOP

Snel, veilig en makkelijk

Service Apotheek Oosterhaar

Service Apotheek Oosterhaar

Welkom op de vernieuwde website van Apotheek Oosterhaar! Samen met de andere apotheken van Apothekersgroep Groningen heeft Apotheek Oosterhaar zich aangesloten bij Service Apotheek! Dit betekent dat u binnenkort gebruik kunt maken van een aantal nieuwe services zoals de app van Service Apotheek en een nieuwe webshop. Verder kunt u natuurlijk gewoon gebruik blijven maken van al onze huidige diensten en services, alleen nu onder onze nieuwe naam: Service Apotheek Oosterhaar. Lees hier verder.

Lees meer

CORONA MAATREGELEN APOTHEEK OOSTERHAAR

Geachte heer / mevrouw, De Corona-crisis geeft voor onze apotheek erg veel drukte. Teneinde iedere cliënt zo goed én zo veilig mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij de volgende maatregelen getroffen: - Uitgifte van geneesmiddelen doen wij vanaf heden (weer)aan de balie. We maken daarbij gebruik van spatschermen . Op deze wijze houden we het risico op besmetting voor één ieder het kleinst. - We vragen u om in de publieksruimte gepaste afstand van anderen te houden (1.5-2 meter). - We adviseren maximaal 3 klanten in de publieksruimte. - We maken gebruik van een looproute (zie pijl op de vloer) - Indien u gezondheidsklachten heeft die zouden kunnen wijzen op een Corona-infectie, dan vragen wij u om de apotheek te bellen. We zullen de medicatie in dat geval bij u bezorgen. Indien u vragen heeft inzake ons beleid, dan vernemen wij dat graag telefonisch van u. Met vriendelijke groet, Het team van Apotheek Oosterhaar Lees meer
We mogen weer op reis!

We mogen weer op reis!

Steeds meer landen kleuren geel. En dat betekent dat we weer op reis mogen! Maar hoe zit het alweer met reizen en medicijnen? Je leest er hier alles over. Ook voor in Nederland.

Lees meer
Klaar om te sporten!

Klaar om te sporten!

We mogen weer meer sporten! Zwembaden en sportscholen gaan weer open en ook buiten mag het weer, ook in grotere groepen. Lees hier alles om goed voorbereid te sporten!

Lees meer

Apotheek Oosterhaar

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:00 uur - 17:30 uur
di 08:00 uur - 17:30 uur
wo 08:00 uur - 17:30 uur
do 08:00 uur - 17:30 uur
vr 08:00 uur - 17:30 uur
za Gesloten
zo Gesloten

Bijzonderheden

  • E-mailadres alleen voor recepten en alleen te gebruiken door voorschijvers: oosterhaar@ezorg.nl

Uw apotheker(s)

Dhr. A.H.J. Janse

BIG-nummer: 49914446817

Dhr. E.J.P. Brill

BIG-nummer: 29914761017

Klanten over ons

Totaal score
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP