U heeft nog geen producten in uw winkelmand

RUIME OPENINGSTIJDEN

En 24/7 online bereikbaar

BESTEL IN ONZE WEBSHOP

Snel, veilig en makkelijk

DESKUNDIG ADVIES

op maat

24/7 uw medicatie afhalen!

24/7 uw medicatie afhalen!

U kunt nu ook gebruik maken van onze 24-uurs afhaalservice. Met deze gratis afhaalservice bieden wij u de mogelijkheid om uw medicijnen of andere artikelen af te halen wanneer het u uitkomt, 24 uur per dag, 7 dagen per week. U kunt hiervoor terecht bij de afhaalautomaat aan de buitenkant van onze apotheek. Wanneer uw medicijnen klaar zijn, krijgt u van ons een sms-bericht met een afhaalcode op uw mobiele telefoon. Met deze code kunt u via het touchscreen op de afhaalautomaat uw medicijnen afhalen. Graag vooraf in de apotheek aangeven of u hiervan gebruik wilt maken.

Servicepunt Noordam Apotheek

Kent u ons Servicepunt al? Voor het afhalen van uw medicatie kunt u ook terecht bij het Servicepunt van de Noordam Apotheek, geopend van maandag tot en met vrijdag van 15.30 tot 19.00 uur. Wanneer u vandaag uw medicijnen aanvraagt bij uw huisarts dan liggen deze de volgende dag voor u klaar in het servicepunt. Spoedmedicatie 's morgens aangevraagd, ligt 's middags voor u klaar in het servicepunt. U vindt ons aan de Spanderswoudstraat 94 ( praktijk van huisartsen Tempelman en Hendrikse).
Kinderwens of zwanger?

Kinderwens of zwanger?

Heeft u een kinderwens of bent u zwanger? Foliumzuur ondersteunt de ontwikkeling van de baby in deze speciale periode. Het draagt ook bij aan de vermindering van moeheid! Kom bij ons binnen voor de Service Apotheek Foliumzuur.

Lees meer
Zorg goed voor uw huid

Zorg goed voor uw huid

Uw huid heeft door de jaren heen heel wat te verduren. Het beschermt uw lichaam tegen allerlei invloeden van buitenaf en moet zichzelf constant genezen van kleine beschadigingen. Niet zo gek dus dat het belangrijk is om goed voor uw huid te zorgen...

Lees meer

Apotheek Noordam

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:30 uur - 17:30 uur
di 08:30 uur - 17:30 uur
wo 08:30 uur - 17:30 uur
do 08:30 uur - 17:30 uur
vr 08:30 uur - 17:30 uur
za 09:00 uur - 13:00 uur

Klanten over ons

Totaal score

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2018 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP