Herhaalservice

De herhaalservice is de meest eenvoudige oplossing als je voor langere tijd medicijnen gebruikt. Wij zorgen, in overleg met je huisarts, dat je medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoef je zelf niets voor te doen. Je krijgt van ons bericht zodra je jouw medicijnen kunt ophalen of wanneer wij deze bij je thuisbezorgen.

Let op: onze herhaalservice kun je alleen gebruiken voor medicijnen die je met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die je niet op vaste momenten gebruikt, vraag je op één van de andere manieren aan. Bijvoorbeeld online via jouw Medicijndossier of met de Service Apotheek-app.

Aanmelden voor de automatische herhaalservice kan met het onderstaande formulier, maar kan ook telefonisch of in de apotheek. Het is handig als je ook meteen je huidige voorraad medicijnen doorgeeft (welke medicijnen heb je nog en hoeveel). Daarmee kunnen we het beste startmoment van de herhaalservice voor je bepalen.

Inschrijfformulier voor de herhaalservice

Persoonlijke gegevens


Welke geneesmiddelen gebruik je?


Geef hieronder door welke medicijnen je gebruikt. Je kunt per medicijn de naam, dosering en huidige voorraad invullen. Gebruik je meer dan 8 geneesmiddelen? Voeg dan de overige medicijnen toe in het opmerkingenveld.
Medicijn & Sterkte
Wat is de naam en sterkte van het medicijn dat je gebruikt?
Dosering
Hoeveel neem je van het medicijn?
Huidige voorraad
Hoeveel voorraad heb je nog thuis van dit medicijn?Heb je nog vragen of opmerkingen?


Let op: Dit formulier is niet voor het bestellen van herhaalmedicatie. Met dit formulier meld je je aan voor de herhaalservice. Wij controleren je gegevens en zoeken het beste startmoment voor jou. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met je op.

Voor het bestellen van herhaalmedicatie, klik hier.