U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

Als u langdurig medicijnen gebruikt, heeft u periodiek een nieuwe voorraad nodig. Dit kunt u telefonisch aanvragen, of langskomen in de apotheek.
Maar, wist u dat het aanvragen van herhaalrecepten nog gemakkelijker kan?

Online herhalen
Heeft u een persoonlijke pagina (account) op onze apotheekwebsite?
Dan vraagt u vanuit uw medicatieoverzicht gemakkelijk, snel en veilig herhaalrecepten aan nadat u bent ingelogd. 

De volgende middelen kunt u altijd online herhalen:

  • Medicijnen waar geen herhaalrecept voor nodig is, zoals de anticonceptiepil, insuline- en diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden).
  • Herhaalrecepten die u al in uw bezit heeft.
  • Zelfzorgproducten die u gebruikt en bij ons bekend zijn.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan hier.

Herhalen via de app
Koppelt u uw account aan de Service Apotheek-app? Dan kunt u ook via de app eenvoudig recepten herhalen. U kunt de app ook gebruiken zonder account. Stuur dan een foto van uw recept of vraag een herhaalrecept aan met uw herhaalnummer. 

Herhaalservice
Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Neem dan contact met ons op.

De herhaalpost
Als service hebben wij samen met de Goorse huisartsenpraktijk een herhaalpost opgezet. U kunt de herhaalreceptenlijn bereiken op werkdagen tussen 08.30 en 11.00 uur.
U kunt bij de herhaalpost uw herhaalrecept op verschillende manieren aanvragen:

Voor beide manieren geldt: vandaag voor 11.00 uur besteld, de volgende werkdag af te halen bij de apotheek.
Mocht de herhaalreceptenlijn steeds in gesprek zijn, dan adviseren wij u om het tussen 9.30 en 11.00 uur nogmaals te proberen of om een van de rustigere dagen, te weten woensdag en donderdag, te bellen. Buiten deze tijden krijgt u een antwoordapparaat aan de lijn. Na het afluisteren van het bericht kunt u uw verzoek om herhaalrecepten inspreken.

Afhalen bestelling
Zodra uw medicijnen klaar liggen, krijgt u per mail of sms een bericht dat u de medicijnen kunt afhalen bij de balie in de apotheek. U kunt ook gebruik maken van onze ServiLocker. Hiermee kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicijnen ophalen, wanneer u dat uitkomt. 
Klik hier om u aan te melden.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP