U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

 

Als u langdurig medicijnen gebruikt, heeft u periodiek een nieuwe voorraad nodig. Dit kunt u telefonisch aanvragen, of langskomen in de apotheek.
Maar, wist u dat het aanvragen van herhaalrecepten nog gemakkelijker kan?

Online herhalen
Heeft u een persoonlijke pagina (account) op onze apotheekwebsite?
Dan vraagt u vanuit uw medicatieoverzicht gemakkelijk, snel en veilig herhaalrecepten aan nadat u bent ingelogd. 

De volgende middelen kunt u altijd online herhalen:

  • Medicijnen waar geen herhaalrecept voor nodig is, zoals de anticonceptiepil, insuline- en diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden).
  • Herhaalrecepten die u al in uw bezit heeft.
  • Zelfzorgproducten die u gebruikt en bij ons bekend zijn.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan hier.

Herhalen via de app
Koppelt u uw account aan de Service Apotheek-app? Dan kunt u ook via de app eenvoudig recepten herhalen. U kunt de app ook gebruiken zonder account. Stuur dan een foto van uw recept. .

Herhaalformulier
Mocht u niet over een gebruikersnaam en wachtwoord beschikken, dan kunt u ook middels het herhaalformulier een herhaalrecept aanvragen bij uw apotheek. 
Om gebruik te kunnen maken van dit formulier dient u voor medicijnen waar een recept voor nodig is, in het bezit te zijn van een door uw apotheek uitgegeven herhaalrecept. Dit recept dient u bij ontvangst van de medicijnen in te leveren.

Klik hier om door te gaan naar het herhaalformulier.

Pro-actief herhaalservice
Onze apotheek biedt de pro-actieve herhaalservice (automatisch herhalen).

Wat is de pro-actieve herhaalservice?
Wanneer u gebruik maakt van de pro-actieve herhaalservice, hoeft u geen recepten meer aan te vragen voor uw chronische medicatie bij uw huisarts. De apotheek regelt dit voor u. Uw chronische medicatie staat iedere 3 maanden (of iedere maand) automatisch klaar. Wanneer uw medicatie klaarligt, ontvangt u een e-mail met een afhaaldatum. Anders kunt u onthouden dat uw medicatie klaarligt wanneer u begint aan uw laatste strip.

Hoe werkt de pro-actieve herhaalservice?
De apotheek controleert in het apotheeksysteem welke medicijnen chronisch gebruikt worden. U krijgt een formulier mee om uw medicijnen te tellen en het gebruik te noteren. Zo kan de apotheek controleren of het gebruik overeenkomt met wat in uw dossier staat. Indien nodig wordt de medicatie eerst gelijkgetrokken voordat er gestart wordt met pro-actief herhalen.

De apotheek maakt de medicatie al klaar wanneer u nog voor twee weken medicatie in huis heeft. U heeft dan nog voldoende tijd om uw bestelling af te halen (of te laten bezorgen). De huisarts accordeert de afgeleverde medicatie.

Aanmelden
Interesse in de herhaalservice? Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP