U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

 

Als u langdurig medicijnen gebruikt, heeft u periodiek een nieuwe voorraad nodig. Dit kunt u telefonisch aanvragen, of langskomen in de apotheek.
Maar, wist u dat het aanvragen van herhaalrecepten nog gemakkelijker kan?

Online herhalen
Heeft u een persoonlijke pagina (account) op onze apotheekwebsite?
Dan vraagt u vanuit uw medicatieoverzicht gemakkelijk, snel en veilig herhaalrecepten aan nadat u bent ingelogd. 

De volgende middelen kunt u altijd online herhalen:

  • Medicijnen waar geen herhaalrecept voor nodig is, zoals de anticonceptiepil, insuline- en diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden).
  • Herhaalrecepten die u al in uw bezit heeft.
  • Zelfzorgproducten die u gebruikt en bij ons bekend zijn.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan hier.

Herhalen via de app
Koppelt u uw account aan de Service Apotheek-app? Dan kunt u ook via de app eenvoudig recepten herhalen. U kunt de app ook gebruiken zonder account. Stuur dan een foto van uw recept of vraag een herhaalrecept aan met uw herhaalnummer. 

Herhaalservice
Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Neem dan contact met ons op.

Herhaalnummer

  • Via internet

Als een herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat dan kunt u uw herhaling via onze website aanvragen.
U kunt via deze pagina gebruik maken van de herhaalmodule met het herhaalnummer en uw geboortejaar. 
U voert de vier cijfers van uw geboortejaar en herhaalnummer in en klikt op de knop medicijn aanvragen (zonder de puntjes). Bij meerdere medicijnen hoeft u daarna slechts het herhaalnummer van het aan te vragen medicijn in te voeren.

  • Via de telefoon

Als een herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat dan kunt u uw medicijnen via onze receptenlijn aanvragen:
U belt de receptenlijn, telefoonnummer: 088-0800124

Een stem vraagt u de vier cijfers van uw geboortejaar in te voeren en af te sluiten met een hekje (#).
Nadat u uw geboortejaar heeft ingetoetst, vraagt de stem het herhaalnummer in te toetsen en wederom af te sluiten met een #. Bij meerdere medicijnen: steeds na intoetsen van het herhaalnummer afsluiten met een #.
Bewaar de verpakking met het herhaalnummer goed.

  • Via de app RecAppt

Als er een herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat, dan kunt u uw herhaling ook via een app op uw smartphone aanvragen.

  • Iphone: Heeft u een iPhone? Dan gaat u naar de App-store en zoekt naar “RecAppten”. U kunt nu RecAppt downloaden en installeren.
  • Android: Als u een Android-telefoon heeft, dan gaat u naar de Play-store waar u zoekt naar “RectAppten”. U kunt nu RecAppt downloaden en installeren.

Na installatie ziet u een scherm waarin u om de apotheekcode wordt gevraagd. U tikt daar het getal 512516 in. RecAppt is nu klaar voor gebruik.

 

Als wij uw bestelling voor 11:00 uur ‘s morgens hebben ontvangen, kunt u de medicijnen de volgende werkdag na 15:00 uur komen ophalen of worden deze volgens afspraak bij u thuis bezorgd. Bestelt u echter na 11:00 uur ’s morgens, in het weekend of op een feestdag dan duurt het een werkdag langer.

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP