U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

 

Als u langdurig medicijnen gebruikt, heeft u periodiek een nieuwe voorraad nodig. Er zijn diverse manieren om uw herhaalrecepten gemakkelijk aan te vragen.

Herhaalservice
De herhaalservice is een gratis dienst waarbij u voor (een deel van) uw medicatie geen herhaalrecepten meer hoeft aan te vragen. Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt. Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaar staan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons een e-mail zodra u de medicatie kunt ophalen.

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Neem dan contact met ons op.

Aanvragen via een herhaalnummer
Bij medicijnen die door de huisarts worden voorgeschreven, staat op het etiket een herhaalnummer vermeld. Er zijn verschillende manieren om uw medicijnen te herhalen met dit herhaalnummer: dit kan telefonisch, via internet of via de app RecAppt.

Vanaf 3 maart 2020 verandert het telefoonnummer dat op het etiket staat. Selecteer hieronder welk telefoonnummer op uw etiket staat, dan komt u bij de juiste informatie over het herhalen van uw medicijn:

Klik op het telefoonnummer dat overeenkomt met het nummer op het doosje van uw medicatie

Klik hier: Klik hier:

Online herhalen via uw eigen account
Heeft u een persoonlijke pagina (account) op onze apotheekwebsite?
Dan vraagt u vanuit uw medicatieoverzicht gemakkelijk, snel en veilig herhaalrecepten aan nadat u bent ingelogd. 
De volgende middelen kunt u altijd online herhalen:

  • Medicijnen waar geen herhaalrecept voor nodig is, zoals de anticonceptiepil, insuline- en diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden).
  • Herhaalrecepten die u al in uw bezit heeft.
  • Zelfzorgproducten die u gebruikt en bij ons bekend zijn.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan hier.

Herhalen via de Service Apotheek app
Koppelt u uw account aan de Service Apotheek-app? Dan kunt u ook via de app eenvoudig recepten herhalen. U kunt de app ook gebruiken zonder account. Stuur dan een foto van uw recept of vraag een herhaalrecept aan met uw herhaalnummer. 

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP