U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

 

Als u langdurig medicijnen gebruikt, heeft u periodiek een nieuwe voorraad nodig. Er zijn diverse manieren om uw herhaalrecepten gemakkelijk aan te vragen.

Herhaalservice
De herhaalservice is een gratis dienst waarbij u voor (een deel van) uw medicatie geen herhaalrecepten meer hoeft aan te vragen. Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt. Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaar staan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons een e-mail zodra u de medicatie kunt ophalen.

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Neem dan contact met ons op.

Aanvragen via een herhaalnummer
Bij medicijnen die door de huisarts worden voorgeschreven, staat op het etiket een herhaalnummer vermeld. Er zijn verschillende manieren om uw medicijnen te herhalen met dit herhaalnummer: dit kan telefonisch, via internet of via de app RecAppt.

  • Via Internet
    Als een herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat dan kunt u uw herhaling via onze website aanvragen.
    U kunt via deze pagina gebruik maken van de herhaalmodule met het herhaalnummer en uw geboortejaar. 
    U voert de vier cijfers van uw geboortejaar en herhaalnummer in en klikt op de knop medicijn aanvragen (zonder de puntjes). Bij meerdere medicijnen hoeft u daarna slechts het herhaalnummer van het aan te vragen medicijn in te voeren.

           U belt de receptenlijn, telefoonnummer: 088-0800284
           Een stem vraagt u de vier cijfers van uw geboortejaar in te voeren en af te sluiten met een hekje (#).
           Nadat u uw geboortejaar heeft ingetoetst, vraagt de stem het herhaalnummer in te toetsen en wederom af te sluiten met een #.
           Bij meerdere medicijnen: steeds
           na intoetsen van het herhaalnummer afsluiten met een #.
           Bewaar de verpakking met het herhaalnummer goed.

           Na installatie ziet u een scherm waarin u om de apotheekcode wordt gevraagd. U tikt daar het getal 512517 in. RecAppt is nu klaar voor gebruik.

           Indien u al langer gebruik maakt van de app RecAppt, dan dient de code eenmalig opnieuw ingevoerd te worden. Dit gaat als volgt:

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP