24/7 afhalen

Uw medicijnen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt

Bij onze Service Apotheek kunt u gebruik maken van een automatisch afhaalsysteem. Dit is een gratis service, waarmee u 7 dagen per week, 24 uur per dag, uw medicijnen kunt ophalen. U kunt zowel binnen als buiten openingstijden gebruik maken van de afhaalautomaat. Zo hoeft u nooit te wachten, en bepaalt u zelf wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.

Medicatiebegeleiding

Uw apotheker is met zijn/haar team gespecialiseerd in geneesmiddelen. Met alle vragen over uw geneesmiddelen kunt u bij ons terecht. Zoals: welke soorten geneesmiddelen zijn er, hoe werken ze, hoe gebruikt u ze, wat zijn de bijwerkingen, enzovoort. Daarnaast controleren wij iedere keer als u een nieuw geneesmiddel komt halen of het voorgeschreven geneesmiddel past bij uw gezondheidssituatie en wel samengaat met de geneesmiddelen die u eventueel al gebruikt. Waar nodig, nemen wij contact met uw arts op.
De afhaalkluis is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u hiervan gebruik gaat maken? Vraag het gerust in de apotheek.

Vrijblijvend

De afhaalkluis is een vrijblijvende service die door onze Service Apotheek wordt aangeboden. Bedenkt u zich toch na aanmelding? Dan kunt u zich altijd bij ons afmelden.

Hoe werkt deze service?

Stap 1: U meldt zich aan voor deze service via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Stap 2: U vraagt een herhaalrecept voor uw medicijnen aan. De apotheek gaat aan de slag om uw medicijnen klaar te maken zodra wij uw recept hebben ontvangen.

Stap 3: U ontvangt een gratis afhaalbericht via SMS of e-mail dat uw medicijnen klaarstaan in de automaat. In het bericht staat ook een afhaalcode. U heeft dan een aantal dagen de tijd om uw medicijnen op te halen, daarna worden de medicijnen weer uit de automaat gehaald en in de apotheek gelegd. In het bericht staat hoeveel dagen tijd u heeft.

Stap 4: U gaat uw medicijnen ophalen uit de automaat. U volgt de instructies op het scherm van de afhaalautomaat. U gebruikt hierbij de code uit uw afhaalbericht, voor toegang tot uw medicijnen. In sommige gevallen heeft u ook de geboortedatum nodig van degene voor wie het pakketje is. De automaat is makkelijk te gebruiken. Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, dus zorg ervoor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt.

Instructiefilmpje

De afhaalautomaat bevindt zich hier:

Moet ik zelf nog iets betalen?

Sommige middelen worden niet, of maar gedeeltelijk, vergoed door uw zorgverzekering. Voor die middelen betaalt u een eigen bijdrage.

Voor het gebruik van de automaat betaalt u niets, dat is een gratis service van uw Service Apotheek.

Wat moet ik doen wanneer ik niet op tijd mijn bestelling heb opgehaald?

Als de tijd waarbinnen u uw medicijnen uit de automaat kunt ophalen is verstreken, dan kunt u de medicijnen gewoon ophalen in de apotheek tijdens de openingstijden.

Wat kan er niet in de automaat?

  • Medicijnen waarvoor de apotheek het nodig vindt om eerst een gesprek met u te hebben. Bijvoorbeeld wanneer u start met het gebruik van een medicijn.
  • Producten die te groot zijn (groter dan een schoenendoos). Bijvoorbeeld incontinentiemateriaal.
  • Medicijnen die in de koelkast bewaard moeten worden.

Gebruik maken van deze service?

Vul dan nu hier het aanmeldformulier in:

Keuze afhaalkluis


Persoonlijke gegevens


Voor kosten die niet worden vergoed door uw zorgverzekering, betaalt u een eigen bijdrage.

Contactgegevens