U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

 

Herhaalrecepten
Om herhaalrecepten aan te vragen kunt u gebruik maken van het portaal van uw huisartsenpraktijk, via de app ‘uw zorg online’, telefonisch bij de doktersassistente of door het doosje in de bak bij de huisartsenpraktijk te doen.

Account apotheek
Heeft u een persoonlijke pagina (account) op onze apotheekwebsite? Dan kunt u de volgende middelen altijd online herhalen:

  • Medicijnen waar geen herhaalrecept voor nodig is, zoals de anticonceptiepil,  en diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden).
  • Herhaalrecepten die u al in uw bezit heeft.
  • Zelfzorgproducten die u gebruikt en bij ons bekend zijn.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan hier.

Herhalen via de app
In de Service Apotheek-app kunt u eenvoudig een foto van uw papieren recept uploaden. Het is niet de bedoeling dat u foto’s maakt van doosjes en/of medicijnen.

Herhaalrecept
Om herhaalrecepten aan te vragen, kunt u gebruik maken van het portaal van uw huisartspraktijk of de app “uw zorg online”.

Afhalen herhaalrecepten
De apotheek is afhankelijk van de huisarts voor ontvangst van het aangevraagde recept. Na ontvangst van het recept heeft de apotheek 2 werkdagen nodig om de aanvraag te verwerken en zorg te dragen dat de bestelling compleet is. Als uw mobiele nummer en/of emailadres bij ons bekend is ontvangt u per sms of email bericht als de medicijnen voor u klaarliggen. Wacht u svp op ons bericht, dan komt u niet voor niks. Indien u niet in staat bent de medicijnen op te halen in de apotheek, kunnen wij deze desgewenst bij u bezorgen.

Herhaalservice
Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Neem dan contact met ons op of of meldt u direct aan via het aanmeldformulier.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP