Service Apotheek-app: jouw slimme pillendoos altijd binnen handbereik

Met de Service Apotheek-app beheer je eenvoudig jouw persoonlijke medicijndossier. Zo heb je overal en altijd een overzicht van jouw medicijnen. Veranderingen in je medicijngebruik kun je zelf doorgeven en je innames vink je af in de app. Hierdoor kunnen we jou optimaal helpen bij het gebruik van jouw medicijnen. De Service Apotheek-app maakt je leven met medicijnen makkelijker.

Hulp nodig?

Heb je vragen over de Service Apotheek-app?
Je kunt onze klantenservice telefonisch
bereiken maandag t/m vrijdag
van 09:00 - 17:00 uur

T 085 743 03 80

Download de Service Apotheek-app
download de Service Apotheek-app Download de Service Apotheek-app

Jouw slimme pillendoos

Met de Service Apotheek-app:

  • Heb je altijd een overzicht van je medicijnen bij de hand. Handig voor jezelf, maar ook belangrijk wanneer je op vakantie gaat of bij bezoek aan het ziekenhuis.
  • Vergeet je nooit meer een inname. Stel herinneringen in en registreer in de app wanneer je je medicijn hebt ingenomen.
  • Geef je wijzigingen door aan je apotheekteam - die wij voor je controleren. Samen met je apotheker zorg je ervoor dat je medicijnen effectief zijn en verminder je de kans op bijwerkingen.
  • Bestel je makkelijk en snel nieuwe voorraad. Jij bepaalt hoe je je bestelling wilt ontvangen. Jouw apotheek houdt jou op de hoogte van je bestelling.
  • Vind je alle betrouwbare informatie. We maken jou een expert van je medicijnen met makkelijk leesbare medicijninformatie en video’s over je medicijnen.
Jouw online apotheek om de hoek

Je wilt het gemak van online bestellen, maar je wilt bij online services ook kunnen vertrouwen op een deskundig apotheekteam. Zo vertrouwd als jouw Service Apotheek om de hoek. Daarom zit jouw Service Apotheek-team in jouw Service Apotheek-app. Je regelt alles op je gemak online, terwijl het team van je eigen apotheek voor je klaarstaat om te controleren of alles veilig gebeurt. Heb je toch nog vragen? Stel ze via de chat op de website, of bel of e-mail gewoon. Even binnenlopen in de apotheek kan natuurlijk ook. Je bent welkom.

Hoe maakt de Service Apotheek-app leven met medicijnen makkelijker?

Met de Service Apotheek-app krijg je overzicht over je medicijnen. Bijvoorbeeld wat de officiële naam is voor andere zorgverleners of buitenlandse artsen. Maar ook hoe je medicijnen eruit zien: welke kleur ze hebben en hoe groot ze zijn. Je vindt ook het doosje in je app, handig als je deze hebt weggegooid en je moet toch iets opzoeken. Zo helpen we je. Zodat je precies weet welk tablet of capsule je moet innemen.

Het gebruik van de Service Apotheek-app is ook makkelijk. Je bestelt eenvoudig nieuwe voorraad en de informatie over jouw medicijnen in de app is helder en duidelijk. Zodat jij weet hoe het zit. En verandert er iets in je situatie? Jij geeft het door in de app, zodat jouw apotheekdossier actueel blijft. Klopt er iets niet? Dan neemt het apotheekteam contact met je op en overleggen ze met jou en jouw arts als dat nodig is. Dat is het online gemak van jouw vertrouwde Service Apotheek.