U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

 

Als u langdurig medicijnen gebruikt, heeft u periodiek een nieuwe voorraad nodig. Dit kunt u telefonisch aanvragen, of langskomen in de apotheek.
Maar, wist u dat het aanvragen van herhaalrecepten nog gemakkelijker kan?

Herhaalservice
Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Klik dan hier voor het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier kunt inleveren bij Apotheek Renkum

Online herhalen
Heeft u een persoonlijke pagina (account) op onze apotheekwebsite?
Dan vraagt u vanuit uw medicatieoverzicht gemakkelijk, snel en veilig herhaalrecepten aan nadat u bent ingelogd. 

De volgende middelen kunt u altijd online herhalen:

  • Medicijnen waar geen herhaalrecept voor nodig is, zoals de anticonceptiepil, insuline- en diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden).
  • Herhaalrecepten die u al in uw bezit heeft.
  • Zelfzorgproducten die u gebruikt en bij ons bekend zijn.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan hier.

Herhalen via de app
Koppelt u uw account aan de Service Apotheek-app? Dan kunt u ook via de app eenvoudig recepten herhalen. U kunt de app ook gebruiken zonder account. Stuur dan een foto van uw recept of vraag een herhaalrecept aan met uw herhaalnummer.

Receptenbus
Naast de afhaalautomaat in Heelsum bevindt zich ook onze brievenbus voor (herhaal)recepten. Deze brievenbus legen wij elke werkdag. Heeft u het recept voor 12.00u ingeleverd, dan ligt uw medicatie de volgende werkdag na 14.00 uur voor u klaar. Het is ook mogelijk om uw herhaalrecepten af te geven op de huisartsenpraktijk van Dr. Boon en Dr. Louwers. Dit kan bij de doktersassistente.
Uiteraard zijn de herhaalrecepten ook in te leveren bij de apotheek in Renkum.

Herhaalrecepten aangevraagd voor 12.00 uur, kunt u de volgende werkdag vanaf 14.00 uur ophalen. Indien u uw herhaalrecept na 12.00 uur inlevert ligt de medicatie na 2 werkdagen vanaf 14.00 uur voor u klaar.

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP