U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen via MijnGezondheid.net

U kunt uw medicatie online herhalen via MijnGezondheid.net. Klik op de afbeelding om naar de website van MijnGezondheid.net te gaan.
Wij overleggen met huisarts welke medicatie herhaald mag worden en laten u weten wat mogelijk is.

 


Herhalen via de app

U kunt uw Mijngezondheid.net account ook koppelen aan de Medgemak App. Dan kunt u ook via de app eenvoudig recepten herhalen.
Klik voor meer informatie over de MedGemak app op de afbeelding of ga direct naar de AppStore of PlayStore om de app te downloaden. 
                                 

Herhaalservice
Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Neem dan contact met ons op.

Receptenbus
Naast de afhaalautomaat in Heelsum bevindt zich ook onze brievenbus voor (herhaal)recepten. Deze brievenbus legen wij elke werkdag. Heeft u het recept voor 12.00u ingeleverd, dan ligt uw medicatie de volgende werkdag na 14.00 uur voor u klaar. Het is ook mogelijk om uw herhaalrecepten af te geven op de huisartsenpraktijk van Dr. Boon en Dr. Louwers. Dit kan bij de doktersassistente.
Uiteraard zijn de herhaalrecepten ook in te leveren bij de apotheek in Renkum.

Herhaalrecepten aangevraagd voor 12.00 uur, kunt u de volgende werkdag vanaf 14.00 uur ophalen. Indien u uw herhaalrecept na 12.00 uur inlevert ligt de medicatie na 2 werkdagen vanaf 14.00 uur voor u klaar.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP