U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Altijd een actueel overzicht van uw medicijnen bij de hand met de Service Apotheek-app

Met de gratis Service Apotheek-app beheert u eenvoudig uw persoonlijke medicijndossier. Zo heeft u overal en altijd een overzicht van uw medicijnen en kunt u zelf veranderingen doorgeven. Hierdoor kunnen we u optimaal ondersteunen bij het gebruik van uw medicijnen. Het actueel houden van uw medicijndossier heeft vele voordelen en draagt bij aan veiliger medicijngebruik.

">

Klantenservice

Heeft u vragen over de Service Apotheek-app?
U kunt onze klantenservice telefonisch
bereiken maandag t/m vrijdag
van 09:00 - 17:00 uur

T 085 743 03 80

Download de Service Apotheek-app
download de Service Apotheek-app Download de Service Apotheek-app

download de app instructiefolder

Uw apotheek in uw broekzak
U heeft altijd een handig overzicht over uw medicijnen, en kunt eenvoudig wijzigingen doorgeven. U kunt gemakkelijk (herhaal)recepten aanvragen. Voor de medicijnen die u gebruikt kunt u een inname-herinnering instellen en ook de bijsluiters en informatieve video’s online bekijken. Uw gegevens zijn altijd goed beschermd en alleen voor u in te zien.

Overzicht over uw medicijnen
Neemt u meerdere medicijnen in? In de app heeft u een actueel medicijnoverzicht. Dit houdt in dat u altijd kunt zien welke medicijnen u gebruikt. Handig voor uzelf, maar ook belangrijk wanneer u op vakantie naar het buitenland gaat of bij bezoek aan het ziekenhuis.

Eenvoudig wijzigingen doorgeven in uw medicijnen
Verandert uw medicijngebruik of stopt u na bijvoorbeeld overleg met uw huisarts of specialist met uw medicijnen? Heeft u geneesmiddelen bij een andere apotheek gehaald of heeft u producten zonder recept gekocht, en wilt u deze toevoegen aan uw overzicht? Via de app geeft u gemakkelijk wijzigingen door en voegt u andere geneesmiddelen toe. Uw apotheker controleert uw aanpassingen, neemt als het nodig is contact met u op en past uw dossier aan. Op deze manier zorgen we er samen voor dat u uw medicijnen veilig blijft gebruiken.

Gemakkelijk recepten aanvragen en herhalen
Een herhaalrecept aanvragen via de Service Apotheek-app gaat snel en eenvoudig. In uw medicijnoverzicht staan alle medicijnen die u op dit moment gebruikt. Daar kunt u gelijk uw medicijnen herhalen. Daarnaast kunt u een recept herhalen, door het herhaalnummer in te vullen of door een foto van het herhaalrecept te maken.

Heeft u een nieuw recept ontvangen van uw huisarts of specialist? U kunt een foto maken van uw recept en deze via de app doorsturen naar uw apotheek. Uw apotheek gaat het recept dan voor u klaarmaken.

Inname-herinnering
Het is belangrijk om medicijnen op tijd in te nemen. Toch kunt u door bijvoorbeeld de drukte van het dagelijks leven of tijdens een dagje weg vergeten uw medicijn in te nemen. Door eenvoudig een tijd in te stellen waarop u uw medicijnen in wilt nemen, stuurt de app automatisch een melding op deze tijden.

Online bijsluiters en informatieve video’s
U heeft eenvoudig toegang tot alle bijsluiters van de medicijnen die u gebruikt. Daarnaast kunt u informatie video’s over uw medicijnen zien. Daarin wordt op een duidelijke manier verteld hoe u een medicijn het beste kunt gebruiken. Zo kunt u op ieder moment de belangrijkste informatie over uw medicijnen bekijken. Handig wanneer u de papieren bijsluiter even niet kunt vinden.

Uitlegfilmpjes van de app
Hieronder vindt u verschillende instructievideo’s. In deze video’s worden verschillende mogelijkheden van de app stap voor stap uitgelegd.

Een korte inleiding voor het eerste gebruik van de Service Apotheek-app Koppel de Service Apotheek-app aan uw apotheekgegevens door een persoonlijk dossier aan te maken. Hoe kunt u herhaalrecepten aanvragen met uw persoonlijke dossier?
Ook zonder account een foto van uw recept naar de apotheek sturen of uw herhaalrecept aanvragen met een herhaalnummer. De belangrijkste informatie over uw medicijnen vinden en uw ervaringen doorgeven aan de apotheker. Uw medicijnen niet meer vergeten in te nemen? Stel eenvoudig een herinnering voor uw innametijdstippen in.
Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP