Missie, visie en strategie

Missie

Alles wat we doen staat in het teken van toekomstbestendige Service Apotheken. Door onderscheidende zorg, gemak en vertrouwen, ervaren klanten en patiënten top service. Zo blijft de Service Apotheker in haar kracht als gastvrije expert in het eerstelijnszorgnetwerk in de wijk.

Visie

Service Apothekers zijn de beste gastvrije farmaceutische experts van Nederland. Service Apothekers verbeteren de gezondheid van hun klanten door een veilige en effectieve behandeling op maat en door preventieve farmaceutische interventies.

Strategie

De Service Apotheek is een apotheek zoals alle apotheken: deskundig en betrouwbaar. En zeker ook met een verschil: service. We zijn de enige zorgverlener waar je zonder afspraak naar binnenloopt. Niet alleen dat, we zijn niet slechts een medicijnuitgiftepunt. Bij Service Apotheek helpen we je. Je bent welkom. Dat voel je en dat merk je. We bieden aandacht, veiligheid en comfort. Service in alles én voor iedereen.

Service is wat het franchisemerk Service Apotheek toevoegt aan de aangesloten apotheken. Altijd. Offline en online. We zijn een zorgverlener. In de breedste zin van het woord. De apotheker van Service Apotheek heeft zichtbare meerwaarde. In hoe we wachttijdbeleving managen, hoe we de gelegenheid geven om medicijnen op te halen én in hoe we testjes faciliteren om laagdrempelige gezondheidsvragen mee te beantwoorden.

Maar de meerwaarde zit ook in onze nazorg. In onze app waarmee we mensen binden door het bieden van gemak en extra’s. En in hoe we overal herkenbaar zijn als Service Apotheek. Omdat we daar zijn waar je ons nodig hebt.