U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Terug naar medicijninformatie

acarizax

Werkzame stof: desensibilisatiedruppels en -tabletten

Onderstaande tekst gaat over de werkzame stof desensibilisatiedruppels en -tabletten

Soms (bij 10 tot 30 op de 100 mensen)

 • Allergische verschijnselen, zoals u ook van de prikkel zelf kunt krijgen, zoals niezen, irritatie in de keel, jeuk aan de oren of in de mond, zwelling in de mond, brandend gevoel en tintelingen van de tong, mond of lippen

  Deze verschijnselen in de mond beginnen meestal snel na inname van de tablet of druppels. Ze duren meestal een paar minuten. Meestal treedt deze bijwerking niet meer op nadat u ongeveer een week met het middel begonnen bent.

Zelden (bij 1 tot 10 op de 100 mensen)

 • Andere allergische verschijnselen, zoals loopneus, tranende ogen, huiduitslag, galbulten, benauwdheid, blaren op de tong, zwellingen van de tong of zwelling in het gezicht

   

  Als deze ontstaan is dat meestal binnen een half uur na inname. Raadpleeg bij benauwdheid en zwellingen in het gezicht uw arts. Zijn de verschijnselen heel sterk, dan moet de volgende dosering wat lager worden dan gepland. Bespreek dit met uw arts.

 • Maagdarmklachten, zoals misselijkheid, buikpijn, verstopping of diarree

Zeer zelden (bij minder dan 1 op de 100 mensen)

 • Ernstige allergie met bewusteloosheid. Raadpleeg onmiddellijk uw arts bij een branderig gevoel, jeuk en een warm gevoel op of onder de tong, in de keelholte, in de handpalmen en onder de voetzolen. Mensen met astma hebben meer kans op een ernstige allergische reactie.

  Mensen die aandoeningen hebben waardoor een dergelijke allergische aanval ernstige gevolgen kan hebben, mogen dit middel niet gebruiken. Dit kan uw arts voor u beoordelen.

 • Met name bij kinderen oorpijn, groeipijn, griep en pijn op de borstkas

Uitleg frequenties

Regelmatig : bij meer dan 30 op de 100 mensen
Soms : bij 10 tot 30 op de 100 mensen
Zelden : bij 1 tot 10 op de 100 mensen
Zeer zelden : bij minder dan 1 op de 100 mensen

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP