Service Apotheek-app: persoonlijk advies en service aan huis

Met de Service Apotheek-app beheer je eenvoudig jouw persoonlijke medicijndossier. Zo heb je overal en altijd het overzicht van jouw medicijnen. Veranderingen in je medicijngebruik kun je zelf doorgeven en je innames vink je af in de app. Hierdoor heb je zelf de controle over jouw medicijngebruik. Zo maakt de Service Apotheek-app je leven met medicijnen makkelijker.

Hulp nodig?

Heb je vragen over de Service Apotheek-app?
Je kunt onze klantenservice telefonisch
bereiken maandag t/m vrijdag
van 09:00 - 17:00 uur

T 085 743 03 80

Download de Service Apotheek-app
download de Service Apotheek-app Download de Service Apotheek-app

Jouw slimme pillendoos

Met de Service Apotheek-app kan je:

  • Snel online nieuwe voorraad medicijnen bestellen. Kies het medicijn uit het overzicht of maak een foto van het recept.
  • Bijhouden welke medicijnen je gebruikt.
  • Innameherinneringen plannen. Zo vergeet je nooit meer een medicijn.
  • Veranderingen in je medicijngebruik doorgeven. Bijvoorbeeld als je bent gestopt of ze anders gebruikt. Wij controleren dan of alles goed gaat.
  • Filmpjes kijken of belangrijke informatie nalezen over je medicijnen of hulpmiddelen.
  • Opzoeken hoe je medicijn en het doosje eruit ziet met de handige foto’s in het overzicht.
  • Persoonlijk advies en tips ontvangen.
  • Je apotheek een bericht sturen als je een vraag hebt.
  • Alle apotheekinformatie vinden.
  • Toegang krijgen als mantelzorger via DigiD machtigen. 
Jouw online apotheek om de hoek

Je wilt het gemak van online medicijnen bestellen, maar je wilt bij online services ook kunnen vertrouwen op een deskundig apotheekteam. Zo vertrouwd als jouw Service Apotheek om de hoek. Daarom zit jouw Service Apotheek-team in jouw Service Apotheek-app. Je regelt alles op je gemak online, terwijl het team van je eigen apotheek voor je klaarstaat met belangrijke tips over je medicijnen en om te controleren of alles veilig gebeurt. En heb je nog vragen? Stel ze via een bericht in de Service Apotheek-app. Bellen, mailen of gewoon even binnenlopen in de apotheek kan natuurlijk ook. We helpen je graag. 

Hoe maakt de Service Apotheek-app leven met medicijnen makkelijker?

Met de Service Apotheek-app krijg je overzicht en heb je alle informatie over je medicijnen in je hand. Bijvoorbeeld wat de officiële naam is voor andere zorgverleners of buitenlandse artsen. Maar ook hoe je medicijnen eruit zien: welke kleur ze hebben en hoe groot ze zijn. Met de medicijnwekker krijg je een herinnering wanneer je het medicijn moet innemen. En zijn je medicijnen bijna op? Dan bestel je snel online nieuwe medicijnen. Dat is het online gemak van jouw vertrouwde Service Apotheek.