U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Klantenservice

 

Vragen over de website 
Voor al je vragen over de website en over de levering van je online bestelling kun je op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur een mail sturen naar: online@serviceapotheek.nl of telefoonnummer: 085 743 03 80. Onze medewerkers zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen.  

Voor overige vragen kun je het beste direct contact opnemen met de apotheek. De contactgegevens van de apotheek staan vermeld op de homepagina van de website. 

Retouren 
We doen ons uiterste best om de bestelling in perfecte staat bij je af te leveren. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan, zoals een foutieve levering of beschadiging van het product, dan kun je het betreffende product uiteraard kosteloos retourneren. Wanneer je contact opneemt met de klantenservice ontvang je hiervoor een antwoordnummer. 

Als je een product om een andere reden wilt retourneren, bijvoorbeeld omdat je een verkeerd product hebt besteld of omdat je je hebt bedacht dan kun je dat binnen 14 kalenderdagen na ontvangst aanmelden bij de klantenservice. De producten kunnen dan ook geretourneerd worden mits de verpakking ongeopend is.

 

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2018 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP