U heeft nog geen producten in uw winkelmand

De Herhaalservice

De Herhaalservice biedt het meeste gemak als het gaat om het herhalen van medicijnen. U hoeft niet meer zelf een herhaalrecept aan te vragen. Wij vragen op tijd een nieuw recept aan bij uw huisarts. Ongeveer twee weken voordat uw medicijnen op zijn, krijgt u van ons een e-mail dat uw nieuwe voorraad klaar staat.

Veilig
De herhaalservice geeft een extra controle op het juiste gebruik. Omdat we de medicijnen automatisch voor u klaarzetten, merken we of u misschien te weinig of te veel gebruikt. Omdat u alle medicijnen tegelijkertijd krijgt, kunnen we bij elke herhaalaflevering goed zien of alle medicijnen bij elkaar nog een goede combinatie zijn.

Aanmelden
Om mee te doen vult u het aanmeldformulier in op deze website. Hierop vult u de naam van uw huisarts in, welke medicijnen u gebruikt en in welke dosering. Ook willen we weten hoeveel stuks u van elk medicijn nog in huis heeft. U kunt ook de folder ‘Het gemak van de herhaalservice’ in de apotheek ophalen. In de folder zit een aanmeldformulier dat u bij ons kunt inleveren.

Hoe werkt het?

  • De herhaalservice start na het inleveren van het aanmeldformulier. Vanaf dat moment houden wij uw medicijnvoorraad bij. Als u verschillende medicijnen gebruikt en van het ene meer voorraad heeft dan van het andere, dan trekken we dat bij de eerste aflevering gelijk.
  • U hoeft voor de medicijnen in de herhaalservice zelf geen recept meer bij uw huisarts aan te vragen. Als u de medicijnen een keer eerder nodig heeft, bijvoorbeeld als u met vakantie gaat, dan geeft u dit aan ons door. Wij maken de medicijnen dan eerder voor u klaar.
  • Nieuwe medicijnen die uw huisarts voorschrijft, nemen wij pas op in de Herhaalservice als uzelf of de huisarts daarvoor toestemming geeft.

Gratis
Wij berekenen geen kosten voor deelname aan de herhaalservice.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP