Wees een beetje aardig voor ons

Geplaatst op 22-12-2023
Wees een beetje aardig voor ons

Wees een beetje aardig voor ons


Net zoals in andere branches kampen wij ook met een personeelstekort. Wil je weten hoe je ons kunt helpen om jou toch zo goed mogelijk te helpen, lees dan verder!


Neem je al deel aan onze herhaalservice?

Gebruik je langdurig medicijnen? Zijn die op voorschrift van een huisarts in Zoetermeer? Of heb je een jaarrecept van de specialist? Schrijf je dan in voor de herhaalservice. Wij zetten dan iedere drie maanden een nieuwe voorraad voor je klaar. Inschrijven kan via onze website, maar een e-mail is ook prima. Wij vragen je dan je voorraden die je thuis hebt te tellen. Dit lijstje (met teldatum) stuur je naar ons op, of doe je in de receptenbus. Zo kunnen wij de voorraden de eerste keer gelijk trekken. Dan hoef je maar vier keer per jaar naar de apotheek om deze medicijnen op te halen.


Hou je liever zelf de regie?

Als je graag zelf alles regelt, maak dan een digitaal dossier aan. Hierin staat een overzicht van al je medicijnen. Ook vraag je hiermee heel eenvoudig een nieuw recept aan. Daarnaast vind je er heel veel informatie over de medicijnen die je gebruikt. Ken je bijvoorbeeld de Apotheek.nl. Op deze wordt website van alles uitgelegd over je medicijn. Bij bieden twee digitale dossiers aan: MijnGezondheid.net en Service Apotheek Dossier.


Ken je onze afhaalautomaat?

Via onze afhaalautomaat kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week je medicijnen ophalen. Ideaal voor medicijnen die je al langer gebruikt en waarover je geen vragen hebt. Als wij iets willen bespreken nemen we zelf contact met je op. Dat doen we telefonisch, of we sturen je een bericht. Heb je wel een vraag, dan zijn we er natuurlijk voor je! Meer informatie vind je hier.


Ken jij iemand die onze nieuwe collega wil worden?

Wij zijn hard op zoek naar iemand die het mooie vak van apothekersassistent bij ons wil uitoefenen. Ken jij een gediplomeerd apothekersassistent? Een kennis die met (vervroegd) pensioen is, of tijdelijk is gestopt vanwege kinderen. Anders misschien iemand die het diploma apothekersassistent heeft, en daarna een andere weg is ingeslagen? Of een buurmeisje/-jongen die net de opleiding heeft afgerond (vinden we ook heel verfrissend)? Ken je iemand of denk je: hé, dat gaat over mij! Bekijk eerst de vacature of bel ons, mail ons, we horen graag van je.

Jouw apothekers

Claudia Blokland

BIG-nummer: 19047736117

Martine Uiterwijk Winkel

BIG-nummer: 09044728117

Masja Heijmen

BIG-nummer: 99051429917