Klantenservice

Vragen over je medicijnen?

Neem hiervoor contact op met je apotheek. De contactgegevens van je apotheek staan vermeld op de homepagina van deze website. Tip: stel kleine vragen aan het apotheekteam veilig en makkelijk in de Service Apotheek-app.

Inlogproblemen?

Of technische vragen over de website, de app, of je online persoonlijk dossier? Neem dan contact op met de websitebeheerder van Service Apotheek. Zij helpen je met al je online vragen. De helpdesk is bereikbaar per e-mail via klantenservice@serviceapotheek.nl. Heeft het spoed en wil je ons liever bellen, dan kan dat op  085 743 03 80.

Retouren

We doen ons uiterste best om de bestelling in perfecte staat bij je af te leveren. Is er toch iets mis gegaan? Een foutieve levering of beschadiging van het product? Dan kun je het betreffende product uiteraard kosteloos retourneren. Neem contact op met de klantenservice, je ontvangt hiervoor een retournummer.

Heb je een verkeerd product besteld? Of heb je je bedacht? Ook om deze redenen kun je het product retourneren. Meld de retourzending binnen 14 kalenderdagen na ontvangst aan bij de klantenservice. Let op: zorg ervoor dat de verpakking ongeopend is. De klantenservice is bereikbaar via e-mail klantenservice@serviceapotheek.nl.

Vragen of hulp nodig?

Vragen over je medicijnen?

Neem hiervoor contact op met je apotheek. Tip: stel kleine vragen aan het apotheekteam veilig en makkelijk in de Service Apotheek-app.


Vragen over je online medicijndossier?

Stel je vragen eenvoudig per e-mail via klantenservice@serviceapotheek.nl. Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.