U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Medicijn afhaalautomaat en snelbalie
  Om wachttijden te verkorten hebben wij een medicijn afhaalautomaat. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, de medicijnen afhalen.
  U ontvangt van ons een afhaalbericht wanneer de medicijnen klaar liggen.
  Ook maken wij gebruik van de snelbalie. Hier kunt u snel uw chronische medicatie ophalen. U krijgt van ons een afhaalbericht wanneer alles compleet voor u klaar ligt. Vraag in de apotheek naar de mogelijkheden.

 • Recepten ophalen na uw bezoek aan het ziekenhuis
  Bent u bij de specialist geweest en heeft u een recept ontvangen? U kunt de medicijnen dan direct bij ons meenemen, ook als u niet staat ingeschreven bij deze apotheek. Omdat wij in de regio met alle apotheken samen werken kunnen we uw gegevens raadplegen en uw medicatiedossier up-to-date houden.

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP