Vacature gediplomeerd apothekersassistent

Geplaatst op 15-5-2023
Vacature gediplomeerd apothekersassistent

Pas jij in ons gastvrije apotheekteam?

Vacature: Apothekersassistente • 24-27 uur • Leeuwarden 


Wil jij als apothekersassistent altijd het allerbeste voor de klant? En word je er blij van als jij deze kunt helpen zoals hij of zij dat wil? Dan pas jij bij Service Apotheek Bonnehûs en Bilgaard.


Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste en gediplomeerde apothekersassistent. Jij weet hoe je het de klant zo makkelijk mogelijk kunt maken. Met jouw persoonlijke, heldere advies en uitleg over hun medicijnen, zelfzorgmiddelen en hulpmiddelen. Jij bent flexibel, communicatief vaardig en hebt een scherp oog voor de kwaliteitsprocessen. Werken in een team vind je fijn. En van een persoonlijke benadering van de klant? Daar krijg jij energie van. Ervaring met Pharmacom is een pre, maar ook pas gediplomeerde assistenten zijn welkom om te solliciteren.


Wat bieden we jou?

Het team helpt jou om klaar te staan voor de klant: binnen en buiten de apotheek. We werken samen met apotheek Bilgaard. In apotheek Bilgaard wordt dagelijks de chronische herhaalmedicatie klaargemaakt voor apotheek Bonnehûs. Je werkt samen met 3 apothekers, 15 apothekersassistenten en 6 apotheekmedewerkers / bezorgers. Je hebt afwisselende werkzaamheden. Dat maakt het boeiend. Het team in de goed georganiseerde apotheek is betrokken en hecht. Dat maakt het gezellig. Je kunt rekenen op de prima arbeidsvoorwaarden van de CAO Apotheken. Wist je dat Service Apotheek Bonnehûs en Bilgaard is aangesloten bij een franchiseformule met meer dan 500 aangesloten apotheken? Daarmee werk je in feite samen met 5.000 collega’s die de service met een hoofdletter S bieden in de openbare apotheek in de wijk.


Meer weten? Bel met Marijn Wijngaard of Jens From via 058 266 0609 of mail via info@apotheekbilgaard.nl. Of kijk eens rond op www.apotheekbonnehus.nl of op onze gezamenlijke Facebookpagina www.facebook.com/apotheekbilgaard


Solliciteren? Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV met motivatie naar Dhr. M Wijngaard of Dhr. JW From op info@apotheekbilgaard.nl.

Jouw apothekers

Marijn Wijngaard

BIG-nummer: 99062094817

David Visser

BIG-nummer: 89043186017

Jens From

BIG-nummer: 59926429517