U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Servilocker


Medicijnen afhalen wanneer het u uitkomt?

Het afhalen van uw medicijnen kan met de ServiLocker 7 dagen in de week, 24 uur per dag.
De ServiLocker is een zelfbedieningsafhaalsysteem waarmee u uw medicatie snel en gemakkelijk zelf kunt afhalen. Binnen openingstijden kunt u de ServiLocker in de apotheek gebruiken en buiten openingstijden kunt u de automaat aan de buitenzijde gebruiken. U kunt uw medicijnen ophalen wanneer het u uit komt en u hoeft niet te wachten in de apotheek.

Hoe werkt het?
Na ontvangst van uw recept maken wij de medicijnen gereed. Wanneer uw medicijnen voor u klaarliggen in de uitgifteautomaat krijgt u van ons een emailbericht met uw persoonlijke afhaalcode. Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet direct in de gelegenheid bent uw medicijnen op te halen. Dan sturen wij u na 48 uur een herinneringsbericht, daarna heeft u nog eens 24 uur de mogelijkheid om uw bestelling op te halen. Na 3 dagen wordt uw bestelling uit de ServiLocker gehaald en kunt u deze ophalen in de apotheek.

Gebruiksaanwijzing
1. Druk rechtsonder op ‘OK’ om te beginnen.
2. Voer de 8-cijferige afhaalcode in die u heeft ontvangen. Druk op ‘OK’ om de code te bevestigen.
3. Kies de dag en maand van uw verjaardag (dd-mm). Druk op ‘OK’ om dit te bevestigen.
4. U krijgt een melding met het aantal vakken waarin producten voor u aanwezig zijn. Druk op de knop ‘OK’ om de uitgifte per vak te starten.
5. Het deurtje van de ServiLocker opent automatisch: uw medicijnen liggen klaar om uit te nemen. U drukt op ‘OK’ om het deurtje te sluiten. Wanneer er nog meer producten zijn om uit te geven wordt het volgende vak geopend.

* Als u buiten openingstijden gebruik maakt van de ServiLocker aan de buitenzijde van de apotheek dient u eerst het plexiglas deurtje handmatig te openen.

Schrijf u direct in !
U kunt zich aanmelden voor de ServiLocker door het aanmeldformulier in te vullen. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Klik hier voor de flyer.

U kunt alleen gebruik maken van deze service als u herhaalmedicatie gebruikt. De ServiLocker is niet geschikt voor koelkastartikelen, grote verpakkingen en eerste en/of tweede uitgiftes.
Voor producten die wij niet rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar kunnen declareren ontvangt u een factuur. Door ondertekening van het inschrijfformulier verleent u toestemming tot automatische incasso van het factuurbedrag. Dit bedrag wordt binnen enkele weken van uw rekening afgeschreven.

Nog vragen?
Wanneer u nog vragen heeft kunt u ons altijd bellen!

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP