Vacature voor een apothekersassistent

Geplaatst op 1-3-2024
Vacature voor een apothekersassistent

Wij zijn op zoek naar een collega die

  • plezier heeft in het helpen van mensen
  • communicatief vaardig is, zowel aan de balie als in de samenwerking met collega's
  • van afwisseling houdt
  • een enthousiaste en energieke werkhouding heeft


Neem contact op voor een kennismaking!





Wie zijn wij?

Apotheek Mill is een middelgrote apotheek in Mill, met een team van 15 enthousiaste apothekersassistenten, apotheekmedewerkers en apothekers.

Het begeleiden van onze patiënten staat voor ons centraal: we geven op een persoonlijke manier voorlichting en we denken mee met onze patiënten. We proberen altijd een stapje extra te zetten voor de mensen die in onze apotheek komen.

Papierloos werken met APRO

Vanaf september werken wij met het hypermoderne, papierloze apotheeksysteem APRO van de firma Sanday. Een nieuwe manier van werken, logisch en met duidelijk overzicht over wat er moet gebeuren in de apotheek.


Welke voordelen heeft een baan bij Apotheek Mill voor jou?

Je gaat werken in een dorpsapotheek waar de contacten met patiënten persoonlijk zijn. Het apotheekteam bestaat uit erg betrokken en gezellige collega's.

Apotheek Mill vormt samen met Apotheek Cuijk één organisatie, waarin we elkaar helpen op allerlei gebieden, zoals nascholing, uitwisseling van personeel, en samenwerking op projecten.

Als je belangstelling hebt, stuur dan een mail met daarbij je persoonsgegevens en je werkervaring naar info@apotheekmill.nl. Je mag ook altijd bellen of langskomen : 0485453127.

Jouw apothekers

A.H.P.M. Jans

BIG-nummer: 29032030917

S.L.E. Vrenken

BIG-nummer: 09044229617