Pas jij in ons gastvrije apotheekteam?

Geplaatst op 19-3-2024
Pas jij in ons gastvrije apotheekteam?

Ter versterking van onze apotheekorganisatie zijn wij per direct op zoek naar een apotheker (i.o.). Heb jij vooruitstreven hoog in het vaandel staan en wil jij hier graag je steentje aan bijdragen? Dan zoeken wij jou!


Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, gedreven en gemotiveerde apotheker in hart en nieren die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt de ambitie om samen met een gepassioneerd team de farmaceutische zorg te blijven verbeteren. Verder heb je een proactieve en resultaatgerichte werkhouding en beschik je over leidinggevende capaciteiten.


Wat bieden we jou?

Wat bieden we jou? We bieden jou een functie waarin veel ruimte is voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Een leuke werkplek (op 2 locaties) met een betrokken en hecht team. Het salaris en de vakantiedagen zijn conform CAO-apothekers in dienstverband. Bij gebleken geschiktheid zal het jaarcontract omgezet worden naar een vast contract. Ben je net afgestudeerd en beschik je nog niet over de registratie tot openbaar apotheker specialist? Wij bieden jou dan de mogelijkheid tot het doorlopen van de registratiefase voor Openbaar Apotheker Specialist (ApIOS). 


Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze apotheekorganisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met C. Bongarts via apotheek.nieuwenhagen@ezorg.nl of loop een van onze apotheken binnen.


Solliciteren?

Solliciteren kan direct. Stuur je CV met motivatie naar C. Bongarts via apotheek.nieuwenhagen@ezorg.nl. Hopelijk tot snel

Actuele wachttijd

De huidige wachttijd is  

Jouw apotheker

C.J.T.M. Bongarts

C.J.T.M. Bongarts

BIG-nummer: 19913626417