Klantenservice

Vragen over uw medicijnen?

Neem hiervoor contact op met uw apotheek. De contactgegevens van uw apotheek staan vermeld op de homepagina van deze website.

Inlogproblemen?

Of technische vragen over de website, de app, of uw online persoonlijk dossier? Neem dan contact op met de websitebeheerder van Service Apotheek. Zij helpen u met al uw online vragen. De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur via T 085 743 03 80 en E klantenservice@serviceapotheek.nl.

Retouren

We doen ons uiterste best om de bestelling in perfecte staat bij u af te leveren. Is er toch iets mis gegaan? Een foutieve levering of beschadiging van het product? Dan kunt u het betreffende product uiteraard kosteloos retourneren. Neem contact op met de klantenservice, u ontvangt hiervoor een retournummer.

Heeft u een verkeerd product besteld? Of heeft u zich bedacht? Ook om deze redenen kunt u het product retourneren. Meld de retourzending binnen 14 kalenderdagen na ontvangst aan bij de klantenservice. Let op: zorg ervoor dat de verpakking ongeopend is. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur en 17.00 via T 085 743 03 80 en E klantenservice@serviceapotheek.nl.

Vragen of hulp

Vragen over uw geneesmiddelen?

Neem hierover contact met uw apotheek


Vragen over uw account?

U kunt onze klantenservice (085 743 03 80) telefonisch bereiken maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur