U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Reisadvies formulier

  • Dit formulier is bestemd om u een persoonlijk reisadvies te kunnen geven. Onze speciaal opgeleide reisadviseuses stellen dit reisadvies op volgens de laatste richtlijnen van het 'Landelijke coördinatiecentrum Reizigersadvisering'. Het advies is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en de manier waarop u reist. Vult u daarom alles zo volledig en zo precies mogelijk in. Uw eventuele reispartner vult een nieuw formulier in.
  • We streven ernaar u binnen een week telefonisch op de hoogte te brengen. We lichten u het advies dan graag toe. Reken voor het gehele traject ongeveer 6 weken. Sommige vaccinaties moeten tijdig worden geregeld.
  • Zijn er injecties nodig? Dat hangt af van het land en zelfs de regio in het land waar u naartoe reist. Wij zoeken het voor u uit en regelen de bestelling. Uw huisarts vaccineert.
  • Voor bepaalde landen van Afrika en Zuid-Amerika is een certificaat van een gelekoortsvaccinatie verplicht. Wij kunnen u hierover informeren, maar het vaccin zelf kunnen we niet leveren. Dit vaccin moet worden toegediend door een erkend gelekoortsvaccinatiecentrum, zoals de GGD.
  • Om op tijd te zijn voor eventuele vaccinaties, ontvangen wij uw aanvraag graag uiterlijk 6 weken voor uw vertrek. Veel eerder mag ook, dan bent u zeker op tijd en weet u wat er bij uw reis komt kijken. Is de tijd tot uw vertrek korter dan 6 weken? Neemt u dan toch zo spoedig mogelijk contact op, dan kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.
  • Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij een van onze reisadviseuses: Aukelina, Fokje, Grietje, Hilda, Janna en Sijke.
Klik hier om naar het formulier te gaan

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP