Gediplomeerde apothekersassistent(e) voor 27-36u per week

Geplaatst op 5-4-2024

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een (bijna) gediplomeerde apothekersassistente, die op een natuurlijke wijze hospitality en farmacie samen laat komen.

In deze tijd waar onderlinge relaties steeds belangrijker worden, doet inhoud er zeker toe, maar mensen maken het verschil!

Versta jij de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn? Heb jij het vermogen om eerlijk en oprecht het contact met de cliënt aan te gaan? Ben je werkelijk geïnteresseerd in de behoeften van de klant en wil je er alles aan doen om de klant te helpen slagen? Dan zoeken wij jou!

 

Apotheek de Hertog is een vooruitstrevende moderne apotheek gevestigd in een gezondheidscentrum. De ‘lijnen’ met o.a. de huisarts, thuiszorg en fysiotherapie zijn kort, waardoor de cliënt snel en goed geholpen kan worden.

In Apotheek de Hertog is de dienstverlening daarom vorm gegeven vanuit het perspectief van de klant. De klant staat centraal. Een gastvrije en proactieve houding is hierbij gewenst.

Wij bieden veel ruimte voor het uitvoeren van zorgprestaties zoals farmaceutisch consulten, instructie bij UR- gerelateerde hulpmiddelen en begeleiding bij ziekenhuisontslagen.

Wij zijn een pilot apotheek met een DA drogisterij, daardoor hebben wij een uitgebreid assortiment met handverkoopartikelen en een balie specifiek voor de handverkoop.

In de apotheek wordt o.a. met Pharmacom Nieuw, Track & Trace, NControl, NCare en Medimo gewerkt.

 

Ben jij nieuwsgierig geraakt door bovenstaande omschrijving van de functie en apotheek?

Wij bieden je;

Een werkplek voor 3 of 4 dagen van 9 uur (aantal dagen mag je zelf aangeven).

Goede arbeidsvoorwaarden volgens cao Openbare Apotheken.

Geen avond- nacht- en weekenddiensten.

Een energieke werkomgeving met leuke collega’s.

Last but not least: Heel veel werkplezier!

 

Interesse? Of vragen? Stuur je vraag en/of sollicitatiebrief met CV zo spoedig mogelijk, naar pdeboer@apotheekdehertog.nl.

Het sollicitatiegesprek wordt in onderling overleg gehouden.

 

Service Apotheek de Hertog

t.a.v. Mevr. A.P. de Boer-Deinum

Hertog van Saxenlaan 36a

8801 ES Franeker

 

Alleen sollicitaties van sollicitanten, die (binnenkort) in het bezit zijn van een apothekersassistentediploma, worden in behandeling genomen en krijgen een reactie.

 

Jouw apotheker

drs. mevrouw R.G.G. Bosma - Grote Beverborg

BIG-nummer: 09054292417