U heeft nog geen producten in uw winkelmand

,,Het afhalen van herhaalmedicatie is nog nooit zo eenvoudig geweest”

 

Uw herhaalmedicijnen afhalen zonder wachttijd, wanneer u dat wilt. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dat kan met de nieuwe afhaalservice van Apotheek Heerde. Sinds kort beschikt de apotheek namelijk over een ServiLocker, een afhaalautomaat waar u uw medicijnen uit kunt halen met behulp van een afhaalcode.

Hoe het werkt
Na binnenkomst van uw herhaalrecept maken wij uw bestelling klaar en plaatsen we de medicijnen (als u daartoe opdracht gegeven heeft) in de ServiLocker. Vervolgens krijgt u van ons een e-mail met een afhaalcode. Met behulp van deze afhaalcode én uw geboortedag en maand, opent u de ServiLocker. Wanneer er meerdere pakjes voor u klaar staan, gaan er in de ServiLocker meerdere vakjes na elkaar open.

Geen wachttijden
Tussen bepaalde tijdstippen kan het in de apotheek druk zijn. Bijvoorbeeld ’s middags tussen 15.00 en 17.00 uur. Als u juist alleen op deze tijden in de gelegenheid bent uw medicijnen op te halen, dan kunt u de drukte vermijden door onze ServiLocker te gebruiken.

Eerste gebruik
Gebruikt u de medicijnen voor het eerst? Dan moet u deze afhalen aan de balie in de apotheek. Bij het eerste gebruik van medicijnen moet bij de uitgifte uitleg gegeven worden over het gebruik ervan. Ook kan er sprake zijn van extra informatie over de medicijnen die u beslist moet weten. Het gaat immers om uw gezondheid! Een eventuele tweede bestelling kunt u wel in de ServiLocker laten plaatsen.

Ook grote pakketten en koelartikelen kunnen niet in de ServiLocker geplaatst worden.

Nog makkelijker
Als u langdurig dezelfde medicijnen gebruikt en u houdt zelf uw voorraad medicijnen bij, dan kan het aanvragen van medicijnen nog gemakkelijker door gebruik te maken van onze gratis herhaalservice. U hoeft dan niet meer zelf een herhaalrecept aan te vragen, dat doen wij voor u. Uiteraard in goed overleg met uw huisarts.

Voor meer informatie over onze herhaalservice klikt u hier.

Kosten
Het gebruik van de ServiLocker is gratis.

De voordelen van de afhaalautomaat op een rij

  • U krijgt per e-mail bericht dat uw medicatie klaar ligt in de ServiLocker.
  • U kunt uw medicijnen 24 uur per dag en 7 dagen per week ophalen.
  • Er zijn geen wachttijden.
  • Het gebruik van de ServiLocker is gebruiksvriendelijk en gratis. 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de ServiLocker door hier te klikken en het aanmeldingsformulier in te vullen. 

Flyer
Klik hier voor de flyer over de ServiLocker. 

Nog vragen?
Heeft u vragen over onze nieuwe afhaalservice? U mag ons altijd bellen, ons telefoonnummer is (0578) 692790. Mailen kan natuurlijk ook. Ons e-mailadres is info@apotheekheerde.nl.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP