U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Voor de klanten die ziek of slecht ter been zijn en niet naar de apotheek kunnen komen, hebben wij een gratis bezorgdienst. U kunt uw huisarts of de apotheek vragen of iets bezorgd kan worden.
  Bezorgtijden Beverwijk: tussen 10:00 en 11:30 uur, tussen 15:00 en 16:00 uur én tussen 17.30 en 19.00 uur
  Bezorgtijden Wijk aan Zee: tussen 16:30 en 17:30 uur
  Bezorgtijden Velsen- Noord: tussen 14.30 en 16.00 uur

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Wij staan graag voor u klaar wanneer u onze service nodig heeft. Daarom hanteren wij geen vast inloopspreekuur, maar kunt u iedere dag voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker.
  Een groot voordeel van uw Apotheek Donker!
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.


Nu bij Apotheek Donker servicepunt Velsen-Noord

Speciaal voor u, als trouwe klant van Apotheek Servicepunt Velsen Noord het gemak en veilig afhalen van uw herhaalmedicijnen uit een kluisje van de Buren!! En dat 24 uur per dag 7 dagen per week! Dat is pas service!

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP