U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Afhaalkluisjes bij Service Apotheek Vries:

24/7 uw medicatie ophalen bij Service Apotheek Vries

 

Inschrijven
Als u gebruik wilt maken van onze afhaalkluisjes kunt u zich inschrijven bij onze apotheek aan de balie of via het inschrijfformulier. U dient in het bezit te zijn van een mailadres of mobiele telefoon. U ontvangt een gratis mail of sms-bericht met de vermelding van uw afhaalcode, zodra uw medicijnen voor u klaarliggen. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw geneesmiddelen. De voordelen:

  • Geen wachttijden.
  • U bepaalt wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.

Hoe werken de afhaalkluisjes precies?

1. Inschrijven
U schrijft zich in via de apotheek of via contact@apotheekvries.nl. U dient er voor te zorgen dat onze apotheek altijd uw juiste mobiele telefoonnummer heeft. Tussentijdse wijzigingen kunt u doorgeven via het inschrijfformulier of aan de balie.

2. Geneesmiddelen klaarzetten
Na ontvangst en verwerken van het recept worden de geneesmiddelen de volgende werkdag na 13.30 uur voor u klaargezet in het kluisje. Als u gebruik maakt van onze herhaalservice kan deze medicatie ook in een kluisje worden geplaatst.

3. Afhaalcode via mail of  SMS-bericht
U ontvangt een gratis mail of SMS-bericht . Hierin staat uw afhaalcode. U wordt verzocht om binnen 24 uur na plaatsing van uw medicatie in het kluisje de medicatie op te halen.

4. Geneesmiddelen ophalen uit de afhaalkluis
Door de pincode in te toetsen op het scherm wordt het luik geopend en kunt u, uw zakje met medicatie uit het kluisjessysyteem nemen.

Wat kan er niet in het kluisje?

  • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden.
  • Grote hoeveelheden herhaalmedicatie: informeert u hiervoor aan de balie.
  • Geneesmiddelen die u voor de eerste of tweede keer gebruikt.
  • Geneesmiddelen die u zelf moet betalen. Dit kan opgelost worden als u een machtiging voor automatische incasso aan ons afgeeft. U kunt dan de medicatie op rekening ontvangen.

Deze geneesmiddelen kunt u binnen onze reguliere openingstijden bij de balie afhalen.

Medicatiebegeleiding
Mocht u na het halen van uw medicatie uit onze uitgifteautomaat nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw apotheker is met zijn team gespecialiseerd in geneesmiddelen. Met alle vragen over uw geneesmiddelen kunt u bij ons terecht. Zoals: welke soorten geneesmiddelen zijn er, hoe werken ze, hoe gebruikt u ze, wat zijn de bijwerkingen, enzovoort. Daarnaast controleren wij iedere keer als u een nieuw geneesmiddel komt halen of het voorgeschreven geneesmiddel past bij uw gezondheidssituatie en wel samengaat met de geneesmiddelen die u eventueel al gebruikt. Waar nodig, nemen wij contact met uw arts op.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP