U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Het gemak van Service Apotheek Stoop: de ServiLocker

 

De ServiLocker is een zelfbedieningsafhaalsysteem waarmee uw geneesmiddelen veilig en eenvoudig dóór of vóór u kunnen worden afgehaald op een door u gewenst tijdstip!

De ServiLocker draagt bij aan meer gemak voor u
Als u gebruik gaat maken van de ServiLocker kunt u 7 dagen per week uw geneesmiddelen ophalen bij Service Apotheek Stoop. Dus ook buiten de openingsuren. En het scheelt u eventuele wachttijd.

Hoe werkt de ServiLocker
Zodra wij uw recept hebben klaargemaakt voor u, plaatsen wij de geneesmiddelen in de ServiLocker. U ontvangt vervolgens van ons per email of sms een afhaalcode. Met deze afhaalcode kunt u uw geneesmiddelen zelf afhalen uit de ServiLocker, op een tijdstip dat u het best uitkomt. Ook buiten de openingstijden van de apotheek.

Mocht u vragen hebben over bijvoorbeeld uw geneesmiddelen, of nog andere geneesmiddelen nodig hebben, dan bent u natuurlijk altijd welkom om alsnog bij ons binnen te lopen of ons te bellen op 074-2661560.

Wilt u gebruik maken van de ServiLocker?
Als u gebruik wilt maken van onze ServiLocker, kunt u dit aan ons doorgeven in Service Apotheek Stoop. Dit kan in de apotheek aan de balie of thuis via een inschrijfformulier die bij ons te verkrijgen is. Maar u mag het ook telefonisch aan ons doorgeven. 

Om gebruik te kunnen maken van de ServiLocker is het belangrijk dat wij van u uw emailadres of een mobiele telefoonnummer ontvangen. Daarop ontvangt u namelijk uw afhaalcode.

Kunt u alles ophalen via de ServiLocker?
Ondanks de vele voordelen van de ServiLocker kunt u niet alle producten verkrijgen via de ServiLocker. Het gaat daarbij om de volgende producten:

  • Gekoelde producten, bijvoorbeeld insuline.
  • Geneesmiddelen die voor het eerst worden opgehaald. Hiervoor geven wij altijd begeleidende informatie of waar nodig een instructie.
  • Geneesmiddelen die wij niet of niet volledig kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar.
  • Grote verpakkingen, zoals medische hulpmiddelen.

In deze gevallen ontvangt u geen afhaalbericht en liggen de geneesmiddelen zoals  u gewend bent voor u klaar in de apotheek.

Voor vragen bent uw altijd welkom in de apotheek!

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP