U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Onze afhaalautomaat, de Servilocker

Uw medicijnen afhalen zonder wachttijd, 24 uur per dag 7 dagen per week?
Redt u het niet om binnen de openingstijden van de apotheek uw herhaalmedicatie af te halen? Dan is de afhaalautomaat Servilocker van Service Apotheek Rokkeveen Oost de oplossing voor u!

Hoe werkt het?
Na aanmelding voor de Servilocker gaat de levering van uw medicijnen als volgt:
U vraagt uw medicijnen aan, bij de huisarts of de apotheek. Na ontvangst van het recept of uw herhaalverzoek (via MijnGezondheid.net, de website, de app Medgemak of de Service Apotheek app, of e-mail) maken wij de medicijnen voor u klaar. Zodra de medicijnen in de Servilocker zijn geplaatst, ontvangt u een email met daarin een afhaalcode. Met behulp van deze afhaalcode en uw geboortedag en -maand kunt u de Servilocker openen. Wanneer er meerdere pakjes voor u klaar staan, gaan er met dezelfde afhaalcode meerdere vakjes na elkaar open.
Wilt u het nog gemakkelijker?
Informeer naar onze herhaalservice! We vragen de recepten voor medicijnen die u langdurig gebruikt dan automatisch voor u aan. We zetten ze elke drie maanden voor u klaar, u hoeft daarvoor zelf geen contact meer op te nemen met de huisarts.

De voordelen op een rij:

  • U hoeft niet te wachten in de apotheek.
  • U krijgt een afhaalbericht per mail van ons, zodra de medicatie klaar ligt in de Servilocker.
  • U kunt uw medicijnen ook ’s avonds en in het weekend afhalen.

Kwitantie?
Door toestemming te geven voor een automatische incasso, kunnen ook geneesmiddelen die u zelf moet betalen in de Servilocker worden geplaatst. U ontvangt dan aan het einde van de maand een rekening, waarvan het bedrag automatisch door ons zal worden geïncasseerd.

Aanmelden?
U kunt zich aanmelden voor de ServiLocker door het aanmeldingsformulier in te vullen. Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Nog vragen?
Neem gerust contact met ons op als u hierover nog vragen heeft.

Het apotheekteam van Service Apotheek Rokkeveen Oost

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP