Vacature ondersteunend medewerker

Geplaatst op 8-3-2024
Vacature ondersteunend medewerker

Wat ga je doen?

Voor onze apotheek in Eindhoven in de wijk Gestel zoeken wij een algemeen ondersteunend medewerker voor uitbreiding van ons team.

Wie zijn wij?

Service Apotheek Ridas is een moderne apotheek in Eindhoven midden in de wijk Gestel. We werken nauw samen met de lokale huisartsen, thuiszorgorganisaties en andere zorgverleners. Professionaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.



Wat neem je mee?

Heb je een afgeronde VMBO opleiding? Ben je bereid nieuwe dingen te leren? Ben je behulpzaam en flexibel? Dan hebben wij een baan voor jou! Ervaring met werken in de apotheek is niet nodig.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde VMBO opleiding
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent een harde werker, zowel zelfstandig als in teamverband
  • Je bent verantwoordelijk en nauwkeurig
  • Je bent flexibel en breed inzetbaar
  • Je hebt plezier in werken

Wat bieden we jou?

Je voert zeer afwisselende werkzaamheden uit in een moderne apotheek. Je werkt samen in een hardwerkend, gezellig en enthousiast team van apothekersassistenten en ondersteunend medewerkers. Je krijgt een goede begeleiding in de inwerkperiode en alle mogelijkheden om je te ontwikkelen. Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO Openbare Apotheken. Een energieke werkomgeving met leuke collega's en het allerbelangrijkste: een leuke werksfeer!

Kom gerust eens langs

Ben jij de ondersteunend medewerker die wij zoeken? Kom dan gerust een kijkje nemen in de apotheek en kennis maken met ons team en als je wilt een dagje meedraaien. Bel dan voor een afspraak met apothekersassistente Silvia van den Hurk 06-27172529.

Goed om te weten!

Ben je geïnteresseerd in deze baan? Stuur dan je CV en motivatie naar apotheker Jeanine Simons Brekelmans. Dit kan per e-mail naar ridas@ezorg.nl of per post: Service Apotheek Ridas, Postbus 7121, 5605 JC Eindhoven. Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact met haar op: 06-51554334.

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeanine Simons Brekelmans via 06-51554334.

Actuele wachttijd

De huidige wachttijd is  

Jouw apothekers

A.F.T.  Simons Brekelmans

A.F.T. Simons Brekelmans

BIG-nummer: 79027060217

H.T. Nguyen

H.T. Nguyen

BIG-nummer: 79060645217