Vacature Apothekersassistent (24-36u)

Geplaatst op 30-4-2024

Vacature Apothekersassistent(e) (24-36 uur)

Wie zoeken wij?

Een gediplomeerde, enthousiaste, betrokken teamspeler die communicatief vaardig is. Jij beschikt over een servicegerichte instelling en bent flexibel inzetbaar binnen onze locaties. Daarnaast sta jij open voor groei en durf je initiatief te nemen.

Wat ga jij doen?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische, innovatieve en mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Als apothekersassistent binnen onze maatschap word je allround ingezet op diverse taken, waarbij de focus ligt op zorg. Zo zorg jij ervoor dat de juiste zorg, op het juiste moment, op de juiste plek wordt geleverd en de patiënt zich gehoord en gezien voelt. Daarnaast draag je bij aan de samenwerking met andere zorgverleners in de buurt.

Over ons

Apothekers Combinatie Winschoten beschikt over 3 Service Apotheken, allen gevestigd in

gezondheidscentra. Daarnaast hebben wij 2 uitdeelposten en een logistieke locatie waar onze Centralfilling is gevestigd. Wij hebben de stap gezet om de zorg te scheiden van logistiek,

waarbij de logistiek ondersteunend moet zijn aan de zorg die wij leveren. Hierdoor houden wij meer tijd over voor persoonlijke aandacht en meer zorg voor onze cliënten. Ons grote team

bestaat uit bezorgers, apotheekmedewerkers, apothekersassistenten, farmaceutisch

consulenten, een farmaceutisch manager en zes apothekers. Dit team is heel divers, waardoor jij als jonge assistent de ruimte hebt om je te ontwikkelen en te leren van je collega’s, maar ook als ervaren assistent een fijne werkplek hebt om je expertise in te brengen.

Daarnaast heb je bij ons vrijheid om initiatieven en ideeën in te brengen, zodat we samen

kunnen bouwen aan de verdere ontwikkeling van onze zorglocaties. In onze organisatie kennen we elkaar, zijn we betrokken en is het contact laagdrempelig.

 

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of heb je nog vragen? We komen graag in contact met je. Neem contact op met 0597 413361 en vraag naar H. Westerhuis of M. Huiskes, apothekers. Stuur je reactie voor 15 mei, reactie kan per mail naar huiskes@apotheekreiderland.nl. Aansluitend worden de kandidaten uitgenodigd voor een gesprek.  

Actuele wachttijd

De huidige wachttijd is  

Jouw apothekers

M. Huiskes

M. Huiskes

BIG-nummer: 19056047517

P.F. de Vries

BIG-nummer: 09061167817