U heeft nog geen producten in uw winkelmand

De herhaalservice

De Herhaalservice biedt het meeste gemak als het gaat om het herhalen van medicijnen. U hoeft namelijk niet meer zelf een herhaalrecept aan te vragen: uw apotheek doet dit voor u. Wij vragen tijdig een nieuw herhaalrecept voor u aan bij uw huisarts. Deze stuurt het recept vervolgens retour naar de apotheek waar de geneesmiddelen worden klaargemaakt. Ongeveer twee weken voordat uw medicijnen op zijn, krijgt u van ons een e-mail dat uw nieuwe voorraad klaar staat. U bepaalt zelf wanneer u deze medicijnen ophaalt. 

Veilig
Naast het gemak dat uw apotheek uw herhaalmedicatie bijhoudt, aanvraagt en voor u klaar zet, geeft de herhaalservice een extra controle op het juiste gebruik. Doordat de geneesmiddelen automatisch voor u worden klaargezet, merken we of u wellicht te weinig of te veel gebruikt. Daarnaast is de herhaalservice veilig. Met de service kan de apotheker uw totale gebruik bij elke herhaalaflevering evalueren.

Deelnemen?
Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Vul het  aanmeldformulier in of haal in de apotheek de folder ‘Het gemak van de herhaalservice’. In de folder staat een aanmeldformulier dat u bij ons kunt inleveren. Op het aanmeldformulier vult u onder andere de naam van uw huisarts in, welke medicijnen u gebruikt en hoeveel stuks u van elk nog heeft. Na het inleveren van het aanmeldformulier start de herhaalservice en houden wij uw medicijnvoorraad bij. Gebruikt u verschillende medicijnen en hebt u van het ene meer voorraad dan van het andere, dan trekken we dat bij de eerstkomende medicijnuitgifte gelijk.

Gratis
Aan de herhaalservice van Apotheek Nieuw Sloten zijn geen kosten verbonden.

 

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP