Afhaalkluis

Geplaatst op 24-2-2024

Apotheek Meindersma beschikt sinds enkele weken over een afhaalkluis.

Deze afhaalkluis is geplaatst in onze zijgevel aan de Zwolseweg tussen huisnummer 6 en 8. Uit deze afhaalkluis kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag zonder tussenkomst van een medewerker pakketjes ophalen. 

Het is helaas niet mogelijk om geneesmiddelen waarbij extra uitleg gegeven moet worden (eerste uitgifte recepten), koelkastproducten, producten die contant afgerekend moeten worden of grote pakketten via de afhaalkluis af te halen.

Medicatie mag maximaal 5 werkdagen in de kluis blijven liggen. Daarna wordt het door ons uit de kluis gehaald en kunt u het in de apotheek afhalen (u ontvangt dan een nieuw mailbericht).

 

Bij het afhalen van een pakketje uit de afhaalkluis heeft u een code nodig, deze staat in het afhaalbericht dat we u per e-mail sturen, verder wordt ter controle uw geboortedatum gevraagd (let op gebruik alleen de laatste twee cijfers van uw geboortejaar bv 1 juli 1950 wordt 01 07 50).

 

Als u zich aanmeldt voor de afhaalkluis, dan zullen we in het vervolg alle pakketjes waarbij dit mogelijk is voor u in de afhaalkluis klaarzetten.

 

Indien u zich aan wilt melden voor de kluis klik op deze link.

 

Wilt u ook pakketjes die niet vergoed worden door uw zorgverzekering uit de kluis afhalen? Geef dan akkoord voor automatische incasso bij het invullen van het formulier. Zonder automatische incasso kunt u pakketjes waarvoor betaald moet worden alleen in de apotheek aan de balie afhalen.

 


Jouw apothekers

W. Denneboom

W. Denneboom

BIG-nummer: 39049923417

A.T. Lievestro

A.T. Lievestro

BIG-nummer: 49923082517

A.H. Lesterhuis

A.H. Lesterhuis

BIG-nummer: 19915381417