Vacature apotheek medewerker (24-32u)

Geplaatst op 30-4-2024

Vacature Apotheek Medewerker (24-32 uur)

Wie zoeken wij?

Een gemotiveerde, betrokken en klantgerichte teamspeler met oog voor detail. Jij bent communicatief vaardig en denkt graag mee met de cliënt. Als je een achtergrond in de zorg hebt, bijvoorbeeld als helpende of verzorgende, is dat een pré. Daarnaast sta je open voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Wat ga jij doen?

Als apotheekmedewerker bij onze maatschap zorg je voor de cliënt door een combinatie van klantcontact en logistiek. Je verwerkt binnengekomen orders en verpakt samen met je collega’s de geneesmiddelen. Daarnaast kun je worden ingezet op onze telefooncentrale. Hier beantwoordt je vragen van onze cliënten over bestellingen en geneesmiddelen. Mocht je iets niet zelf weten, dan weet jij de juiste persoon voor deze specifieke vraag te bereiken. Hiermee ondersteun je onze apothekersassistenten, maar heb je ook je eigen taken en de ruimte om mee te denken hoe we onze zorg nog beter kunnen maken.

Over ons

Apothekers Combinatie Winschoten beschikt over 3 Service Apotheken, allen gevestigd in

gezondheidscentra. Daarnaast hebben wij 2 uitdeelposten en een logistieke locatie waar onze geneesmiddelen worden verpakt. Wij hebben de stap gezet om de zorg te scheiden van

logistiek, waarbij de logistiek ondersteunend moet zijn aan de zorg die wij leveren. Ons grote team bestaat uit bezorgers, apotheekmedewerkers, apothekersassistenten, farmaceutisch

consulenten, een farmaceutisch manager en zes apothekers.

In onze organisatie kennen we elkaar, zijn we betrokken en is het contact laagdrempelig.

 

Daarnaast bieden wij, indien de juiste klik er is, een BBL-plek voor de opleiding tot apothekersassistent.

 

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of heb je nog vragen? We komen graag in contact met je. Neem contact op met 0597 413361 en vraag naar E. Drent-Kolthof, farmaceutisch manager of M. Huiskes, apotheker. Stuur je reactie voor 15 mei, reactie kan per mail naar huiskes@apotheekreiderland.nl. Aansluitend worden de kandidaten uitgenodigd voor een gesprek.  

Actuele wachttijd

De huidige wachttijd is  

Jouw apothekers

F. Blokzijl

F. Blokzijl

BIG-nummer: 29027616817

L. Lijzenga

BIG-nummer: 59923410917

H. Westerhuis

BIG-nummer: 39931071717

P.F. de Vries

BIG-nummer: 09061167817