U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Herhaalrecepten


Om gebruik te kunnen maken van deze pagina dient u in het bezit te zijn van een geldig (herhaal)recept! Dit staat vermeld op uw etiket op de een na onderste regel. Achter 'nog te herhalen' staat het aantal keren, een datum of een hoeveelheid vermeld. Indien hier geen nul staat of de datum nog niet verstreken is, heeft u nog een of meerdere herhalingen. In dat geval kunt u het onderstaande formulier invullen.

Met het onderstaande formulier kunt u herhaalrecept bestellen. Daarnaast kunt u het formulier gebruik voor het aanvragen van de zogenaamde niet-receptplichtige medicijnen en hulpmiddelen: De anticonceptiepil, de insulines en de diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden). Binnen twee dagen wordt uw verzoek verwerkt. 

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.
Let op: Uw herhaalrecept wordt klaargemaakt bij de apotheek die u hieronder selecteert. Indien u gebruik wenst te maken van onze Herhaalservice (zie voor informatie hierover onder 'Recept herhalen') vul dan in het onderstaande formulier ook het volgende in: 

  • Bij 'Opmerkingen' vermeldt u 'Graag start Herhaalservice per 30/60/90 dagen' (Vul het aantal dagen in waar uw voorkeur naar uit gaat) 
  • Bij 'Medicijnen' vermeldt u het exacte aantal tabletten/capsules etc dat u op dit moment in huis heeft

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij u per mail informeren over wanneer de Herhaalservice voor u van start kan gaan en of we u eerst willen uitnodigen voor een intakegesprek in de apotheek.

Klik hier om naar het formulier te gaan
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP