U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Dokter Dichtbij app

Dokter Dichtbij app

Voor uw gemak adviseren wij om de Dokter Dichtbij app te gebruiken. De app is ontwikkeld door huisartsen en apothekers in de regio Salland en maakt gebruik van het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Op deze manier is het mogelijk om in de regio één persoonlijke gezondheidsomgeving te hebben. U kunt de Dokter Dichtbij app downloaden via Google Play of de Play store.

Via de app kunt u veilig diverse zaken via uw mobiele telefoon regelen:

-          Een afspraak maken bij uw arts
-          Herhaalrecepten aanvragen bij uw apotheek of huisarts
-          Een bericht sturen naar uw huisarts of apotheek (E-consult)
-          Uw medicatieoverzicht en medisch dossier inzien

Indien u geen gebruik wilt maken van de Dokter Dichtbij app, dan is het alsnog mogelijk om uw medicatie online aan te vragen via MijnGezondheid.net.

Gebruikt u de Service Apotheek App?

MijnGezondheid.net en de Dokter Dichtbij app gaan wij aanbieden naast de Service Apotheek website en de Service Apotheek App. Mogelijk heeft u al een persoonlijk dossier op de Service Apotheek App of op de Service Apotheek website. Dan dient u voor de aanvraag van uw herhaalmedicatie en het inzien van uw medisch dossier gebruik te maken van MijnGezondheid.net of de Dokter Dichtbij app. U kunt nog wel gebruik maken van de andere functies van de Service Apotheek app of website, zoals de webshop en een aantal Service Apotheek zorgprogramma’s. U kunt uw Service Apotheek account niet gebruiken voor MijnGezondheid.net of de Dokter Dichtbij app. U dient zich hiervoor opnieuw aan te melden. Hoe u dat kunt doen, leest u hier.

                                                                                                                                                                                                        

 

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP